| ÇağlaŞimşek1996 a întrebat:

De ceva timp, un coleg se tot uită la mine. E un băiat de treabă şi care mă respectă foarte mult.
Se uită insistent la mine şi când mai are ocazia mai trece pe la banca mea când mă vede stând în bancă şi mă întreaba dacă mi-am făcut tema, etc.chestii din astea.
E frumuşel şi umblă cu băieți mai răi, dar el nu e rău. E cel mai de treabă băiat din clasă.
Ce înseamnă asta?
Şi dacă se uită aşa la mine, înseamnă că mă place?
Dar eu nu mă cred prea frumoasă, dar mulți băieți se uită după mine.
Chiar nu ştiu ce ar putea vedea la mine!

Dau funda!happy

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

In orice caz i-ai atras atentia prin felul tau de a fi daca nu prin frumusete.Incearca sa-l lasi sa se apropie mai mult de tine din moment ce iti place si tie de el.Propune-i sa se mute in aceeasi banca cu tine.Cu ochii mintii vede frumusetea ta interioara si asta este ceea ce conteaza.

| SkyPilot a răspuns:

Daca iti acorda o atentie speciala, este foarte probabil sa te placa. Dacaiti place si tie, incurajeaza-l. Pare indraznet, dar are nevoie si de niste semne din partea ta.
Asa cum te vad din poza (daca e a ta) esti interesanta, un pic exotica, atragi privirile.

| 77777 a răspuns:

Ai cur sau Tate atunci laughing

| ÇağlaŞimşek1996 explică (pentru RandyViper7):

Dar eu nu vreau o relatie. Nu sunt pregatita.
Eu am 15, el 16. happy

| ÇağlaŞimşek1996 explică (pentru SkyPilot):

Da, eu sunt cea din poza, multumesc. :*

| SkyPilot a răspuns (pentru ÇağlaŞimşek1996):

Pentru putin. Ai putea flirta un pic cu el, iti faci experienta. Vorbesti frumos despre el, s-ar putea ca in sufletul tau sa iti placa un pic. Poate va apropiati mai mult. Probabil ca nu esti pregatita pentru partea mai "concreta". Ii explici care sunt limitele.

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca te place si vrea o relatie frumoasa cu tine. Raspunde-i la dorintele lui.