anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,TPU! De ceva vreme, imi place de un baiat si nu sunt sigura daca el simte acelasi lucru pentru mine.Nu stiu cum sa interpretez gesturile lui, si asta ma face sa fiu confuza.Cand ne intalnim, ne uitam unul la altul dar nimeni nu face nici un pas inainte.Nu stiu daca e un lucru bun sau rau ca ma fixeaza cu privirea si cand ma uit la el isi schimba privirea.Cand ne intalnim, ne salutam reciproc dar el pare plictisit si isi stramba gura si ochii.Cateodata se prosteste, alteori devine serios.Cand m-a vazut suparata s-a apropiat de mine si am vorbit.Acum as avea nevoie de o parere, credeti ca simte ceva pentru mine?

Răspuns Câştigător
| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

Din cate imi spui tu daca ii atragi privirea clar ii place ce vede, dar probabil e prea timid sau se teme de un refuz daca nu face un pas. Daca se stramba cum zici tu probabil o face pentru ca lui i se pare mai interesant daca face asta sau vrea sa te intrige. Multi baieti fac diferite gesturi de genul. Si o dovada buna ca il intereseaza starea ta e ca a venit sa-ti vorbeasca cand erai trista, daca nu il interesai nici nu observa ca esti asa. Incearca sa faci tu un pas subtil, sa il determini pe el, probabil si el e confuz. Bafta! :*

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Atunci cand un baiat este indragostit de o fata, nu o cucereste strambandu-se. Cauta-ti alt baiat, acesta este posibil sa ramana stramb si nu mai ai ce face cu el.

| Florinnaa a răspuns (pentru neutrino):

laughing) Buna asta laughing)