Las-o mai usor cu masturbarea si o sa isi revina erectia, eventual incearca cu o fata si o sa vezi ca nu ai probleme
Salutare,si eu am o problema asemanatoare dupa ce am facut sex cu o tipa 3 zile, am consumat mult alcool si n-am dormit.
OBOSEALA asa ca las-o mai moale cu masturbarea
Daca continui sa te msturbezi zilnic, erectia va fi din ce in ce mai slaba, pana cand nu vei mai avea erectie. Lasa-te de masturbare sau in cel mai rau caz rareste numarul masturbarilor.
Idiotule...
Este o intrebare ridicolă.De ce?
Pentru ca si eu la vârsta mea drept fata stiam simplul fapt ca masturbarea zilnica e motivul datorită căruia erectiile slăbesc pana dispar.
Ai 14 ani si totusi ai fost intr-o situație similara cu aceasta persoana? Stau in mod permanent cu fratele meu in varsta de 16 ani si isi poate controla cu usurinta nevoile sexuale.Vede masturbarea drept o problema grava (e parerea lui) pe motiv ca odată ce începi ajungi sa o faci zilnic ca acest utilizator.Si fratele meu e atractiv fizic si nu a avut vreo iubita.Par blond, ochi albastri 2 anotimpuri, alte doua verzi, forme accentuate, piele bronzata etc.Acest user ar trebui sa isi faca o iubita, asta nu creează dependență.La fel si in cazul tau.
Iar eu stiam asta desi sunt fata inca de La 12 ani.Nici nu trebuie sa cauti undeva, sa intrebi pe cineva sau sa te ingrijorezi.E atât de evident...