Cam 1mil-2 cred au tarife mari, nu am incercat(din auzite) dar poti lua BTS, boli cu transmitere sexuala.
Nu ai vazut atatea anunturi pe net? De la 100 ron in sus presteaza fetele. Dar nu stiu daca se baga cu minori cu toate ca te lauzi ca dai bine"""
Tu il vrei de tot"pe sexu"ca parca asa suna intrebarea! De parca aia ar avea mai multe bucati si tu nu vrei decat unu'!Pai daca n-ai incotro, mergi la una din alea iar daca cumva isi permit sa rada de tine zi-le doar"tocmai am vrut sa va platesc dublu! M-ati ratat!"
Ma coco prostituatele pentru bani ar face sex si cu unu de 13 ani ) hai dude la una rupo si zine cum a fost )
Din partea mea eu zic mai bine nu te duci sa le intrebi ca poate dupa un act sexual cu ele poate o sa iei o boala asa ca mai bine NU!
Sper ca te-am ajutat! Te pup!
Mai,eu zic sa te masturbezi mai bine...asa nu exista riscu sa te molipsesti de vreo boala...
ai doar 16 ani, mai ai timp pentru chestiile astea.:p
dar, de ce sa iti fie rusine? is cu*ve! nu cred ca rad de „clienti".
Mai bine ti-ai vedea de treaba ta cu alea. daca tot vrei gaseste-ti si u o fata calumea.Si normal ca,, dai bine,,la anii tai, dar cand vei ajunge pe la 25 de ani, si iti amintesti de ce ai zis acum vei rade de mori!
I-ati inima in dinti si du te la una si zii asaraga.eu dau bine. dupa ce o sa te *** eu nu o sa mai vrei bani si o sa ma rogi tu sa vin la tine
RRSecularHumanist întreabă: