| Alexa_Alexya_1997 a întrebat:

de curand im cunoscut un baiat foarte dragut la scoala, tot timpul ma priveste dar nu are curajul sa vorbeasca cu mine in particular prefera sa vorbeasca cu, prietenele mele...iar ele imi spun mereu ca el zice despre mine ca sunt draguta si ca ar vrea sa fim impreuna dar nu prea vorbeste cu mine
am incercat sa intru i vorba cu el dar el nici atunci nu prea vorbeste sad ce sa fac crying dau funda pentru cel mai de flos raspuns

Răspuns Câştigător
| CristyBv a răspuns:

El se teme de un refuz + poate nu a mai avut o prietena si nu stie cum sa se comporte cu una, se teme ca o sa o dea in bara, etc. E normal... dar in cazurile astea tu poti face 2 lucruri: 1. Spune-i tu ca il placi sau spune-i ca nu are de ce sa ii fie frica ca poate sa discute deschis cu tine, adica sa faci tu primul pas. 2. Vorbeste cu prietenele de care ziceai sa-i spuna lui, ca o barfa, ca si tie iti place de el, si vezi cum reactioneaza, si ce face. Succes!

4 răspunsuri:
| Chriss23 a răspuns:

Buna!

Paii, daca are telefon, il poti suna, sau poti vorbi cu el pe facebook. Poti merge langa el si sa icepi sa il intrebi
ce face, sau intrebari dragute. :* Sper ca te.am ajutat!winking

| CristyBv a răspuns (pentru CristyBv):

Dupa cum a zis si chriss, ca sa completez, poti inceca comunicarea indirecta!

| grab a răspuns:

Atinge-l din cand in cand happy pe mana, pe mijloc, trimite-i sms-uri sa va intalniti in ascuns... sunt o gramada de gesturi delicate pe care baietii le asteapta ca pe painea calda. Fii mai curajoasa! happy

| Alexa_Alexya_1997 explică:

Va multumesc tuturor happy