De ce sa ii umbli tu in telefon? Poate omul s-a hotarat sa aveti o relatie normala, bazata pe respect reciproc, relatie in care este absolut exclus sa ii umbli vreodata in telefon. Nu ii mai cere niciodata telefonul si nu te atinge de el absolut cu nici o ocazie, este un obiect personal si nu ai voie sa umbli in el (doar daca iti cere el neaparat si atunci urmezi pasii pe care ti-i indica el)
Cu siguranta ascunde ceva. Intr o relatie cand nu ai nimic de ascuns iti lasi telefonul si nu il ascunzi. Deci clar ascunde ceva si cu siguranta mai discuta cu cineva. Nu vreau sa iti bag idei in cap dar atitudinea lui nu este a unui om care nu are nimic de ascuns. Discuta serios cu el si daca este tot "agresiv" verbal si nu va recunoaste nimic.Ti as sugera sa cauti niste app care ii pot spiona telefonul. Bafta
Te inseala, este clar! Nu vrea sa primeasca un mesaj important si, mai ales, sa il vezi tu. Desparte-te de el, este cel mai bine pentru viitorul tau.
Si eu cred ca ascunde ceva. Poate e doar un flirt nevinovat cu vreo tipa si nu vrea sa afli ca sa nu faci mare caz din asta.
E posibil sa ascunda ceva de tine mai ales ca ai spus ca ti-a zis ca nu are chef de cearta.
DAR e posibil sa nu ascunda nimic totusi. Si eu aveam problema asta cu iubitul la inceput ( avem doar 2 luni impreuna). M-a rugat frumos de la inceput sa nu ii umblu in telefon, asa ca am spus ca nici el mie. Am vazut ca el sterge toate mesajele din telefon, la inceput m-am ingrijorat dar dupa m-am obisnuit ca o face din reflex, fara sa isi dea macar seama. Am pus mana pe telefonul lui si chiar nu imi ascunde nimic. L-am si convins sa nu mai stearga toate mesajele.
Sa vezii si inca ce scandal nu sunt adepta umblatului in telefon spionatului -ca daca e sa ma insele poate si cu mine de mana da nu mi se pare normal sa te ascunzi in halul asta si el sa imi ceara telefonul sa il dau, se uita mesaje, Facebook, wapp, si asa mai departe da eu cand il cer nu ca stiii ca nu am baterie trebuie sa plec iar vrei sa ne certam si asa mai departe
Cu ce drept ii ceri si insisti sa ai tu telefonul lui? Asa ceva nu fac eu, dupa 30 de ani de casatorie si tu vrei sa-l controlezi?
Unde-i increderea?
Nu-mi aduc aminte vreodata ca sotul sa ma fii controlat in poseta, nici macar cand i-am cerut eu sa-mi dea ceva din geanta mea, mi-a adus-o dar niciodata nu mi-a umblat in geanta, in portofel, in telefon pe email sau pe FB.
Cam mult control si obsesii, poate ar trebui sa va respectati mai mult si sa acordati incredere partnerului.