| SweetChildOAxls a întrebat:

Deci aceasta este o intrebare pentru baieti. Sa spunem ca o fata (X) va prinde de mai multe ori cand va uitati pe furis la ea si aveti conversatii cu ea cam de 30 de secunde, dar destul de dese. Si o alta fata (o fosta colega din scoala generala) va spune : din cate vad eu din comentariile de pe Facebook, tie iti cam place de X. Si de atunci voi nu o mai bagati in seama pe acea X.
Explicatii? happy
Eu m-am gandit la cate ceva, dar m-am gandit sa cer parerea unor persoane care e posibil sa stie despre ce e vorba in reactia asta. happy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba-l happy si sti sigur

| SweetChildOAxls explică (pentru anonim_4396):

Nu e asa usor cum pare... happy Ar fi o conversatie in genul "Buna. Dar esti cumva suparat pe mine?" happy si nu sunt sigura daca e o idee atat de buna... Mi-e frica ca dupa aia sa nu creada (adica sa isi dea seama) ca poate din niste gesturi de ale lui total semnificative am inteles eu cine stie ce. happy

| Invizibila a răspuns (pentru SweetChildOAxls):

Mie mi s-a intimplat la fel cu un coleg, am incercat sa-l intreb ce are insa de fiecare data se indeparta de mine, tinea cont mai mult de ceea ce spun ceilalti colegi, chiar daca nu era nimic mai mult intre noi decit o simpla prietenie. Consider ca acest baiat tine mai mult la statutul sau social decit de alte persoane care chiar vor sa-i fie alaturi. Trateaza-l la fel cum o face si el, acesta ii sfatul meu pentru tine, uneori chiar e greu ii intelegi. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru SweetChildOAxls):

Il poti lua usor happy Merita incercat

| danielcoman32 a răspuns:

I-a fost frica de comentariile publice, ar trebui sa il intrebi direct.