Lasa timiditattea la o parte si incearca sa o saruti pe furis. Este o vorba in popor: sarutul se fura nu se cerseste.
Eu as sarutao si as vedea apoi ce o sa fac, apoi daca nu o saruti o sa regreti toata viata
>> Eu as vrea sa o sarut, dar nu stiu cum
Nimeni nu s-a nascut invatat. Daca primul o sa fie mai asa si asa, la al doilea si la al treilea nu o sa ai vreti sa va dezlipiti.
Daca inca nu ai facut exercitii live cu fete, asa cum fac altii de varsta ta, ai o unealta puternica la-ndemana. Se numeste imagerie vizuala si o folosesc toti sportivii de performanta.
Imagineaza-ti (cu cat de multe detalii poti si cu ochii inchisi) ca o saruti. Fa exercitiul asta in minte pana iti iese si te simti linistit. Si mai fa-l de 10 ori dupa asta. Acum poti trece la partea practica, fara stress.
Bafta!
Ia-ți inima-n dinți şi sărut-o, e clar că te place, altfel nu ieşea cu tine de 5 ori până acum. Dacă nu îți iei tu inima-n dinți îşi va lua ea picioarele la spinare! Asta vrei?!
Sa zicem ca o voi saruta. Dar cum ajung sa o sarut? Doar nu ma duc ca un zombie la ea
Când vine momentul să vă despărţiţi pentru a pleca fiecare acasă, strânge-o în braţe tare, iar când te retragi uşor, du-te spre buzele ei.
SAU spune-i "cred că te voi săruta". Asta are 2 tăiuşuri, dar în cazul tău nu are decât unul. Probabil va închide ochii şi va deschide uşor gura, aşteptându-te. Sau cel puţin aşa a fost la mine... La tine din câte îmi spui aici ea e îndrăgostită de tine şi aşteaptă un sărut pătimaş. Deci nu te va refuza.
Nu garantez nimic.
Baftă!
O sa incerc. Merci pentru ajuor
Daca nu te-ar fi placut, nu v-ati fi intalnit de 5 ori! Sarut-o! Asta asteapta!
Incearca sa te controlezi! Daca spui ca ati iesit de 5 ori e clar ca si ea astepta ceva de la tine