| stop99 a întrebat:

Deci, acum ceva timp am inceput sa vorbesc cu o fata pe Facebook. Am vorbit vreo 2 luni cu ea, dupa care ne-am hotarat sa ne intalnim. Prima intalnire a fost ok, zic eu, am vorbit, am ras etc. Pana in prezent ne-am intalnit de 5 ori. Eu as vrea sa o sarut, dar nu stiu cum, si nu stiu nici cum sa ajung la sarut. De fiecare data cand se uita in ochii mei, imi pierd ideea, nu mai stiu ce vorbeam, si pur si simplu stau ca prostul si ma uit la ea pana incepe sa rada, apoi ma trezesc la realitate. Eu chiar o plac, si cred ca si ea ma place, ca de fiecare data cand ne intalnim privirile incepe sa se joace cu parul. Credeti ca ar trebui sa o sarut? Ce ati face in locul meu? PS.: Sunt foarte timid laughing. Gen, cand ne apropiem incep sa tremur tot laughing.

9 răspunsuri:
| OMFGConrad a răspuns:

Ia-ți inima-n dinți şi sărut-o, e clar că te place, altfel nu ieşea cu tine de 5 ori până acum. Dacă nu îți iei tu inima-n dinți îşi va lua ea picioarele la spinare! Asta vrei?!

| Mereuta_Paty_2000 a răspuns:

Incearca sa te controlezi! Daca spui ca ati iesit de 5 ori e clar ca si ea astepta ceva de la tine

| seth2016 a răspuns:

>> Eu as vrea sa o sarut, dar nu stiu cum

Nimeni nu s-a nascut invatat. Daca primul o sa fie mai asa si asa, la al doilea si la al treilea nu o sa ai vreti sa va dezlipiti.

Daca inca nu ai facut exercitii live cu fete, asa cum fac altii de varsta ta, ai o unealta puternica la-ndemana. Se numeste imagerie vizuala si o folosesc toti sportivii de performanta.

Imagineaza-ti (cu cat de multe detalii poti si cu ochii inchisi) ca o saruti. Fa exercitiul asta in minte pana iti iese si te simti linistit. Si mai fa-l de 10 ori dupa asta. Acum poti trece la partea practica, fara stress.

Bafta!

| stop99 explică (pentru OMFGConrad):

Sa zicem ca o voi saruta. Dar cum ajung sa o sarut? Doar nu ma duc ca un zombie la ea laughing

| LiveTheMoments a răspuns:

Daca nu te-ar fi placut, nu v-ati fi intalnit de 5 ori! Sarut-o! Asta asteapta!

| OMFGConrad a răspuns (pentru stop99):

Când vine momentul să vă despărţiţi pentru a pleca fiecare acasă, strânge-o în braţe tare, iar când te retragi uşor, du-te spre buzele ei.
SAU spune-i "cred că te voi săruta". Asta are 2 tăiuşuri, dar în cazul tău nu are decât unul. Probabil va închide ochii şi va deschide uşor gura, aşteptându-te. Sau cel puţin aşa a fost la mine... laughing La tine din câte îmi spui aici ea e îndrăgostită de tine şi aşteaptă un sărut pătimaş. Deci nu te va refuza.
Nu garantez nimic. laughing
Baftă!

| stop99 explică (pentru OMFGConrad):

O sa incerc. Merci pentru ajuor laughing

| Emilian65 a răspuns:

Lasa timiditattea la o parte si incearca sa o saruti pe furis. Este o vorba in popor: sarutul se fura nu se cerseste.

| vocea a răspuns:

Eu as sarutao si as vedea apoi ce o sa fac, apoi daca nu o saruti o sa regreti toata viata