Pe bune? 12 ani? In loc sa te joci cu prietenii pe afara tu ai descoperit ca esti bisexual? Nu pot concepe asa ceva
Ok. Fiecare are dreptul la viata, dar viata asta incepe dupa 17-18 ani. Tu ai o varsta prea fragila ca sa te gandesti la asta sau sa-ti descoperi caracterele sexuale.
Nu cred că există site-uri pentru Lgbt pentru juniori, tineri. Caută pe site-uri normale de Lgbt tineri, poate găsești.
Nu am spus in intrebare ca nu am prieteni!?
De ce nu incerci sa iti faci niste prieteni? Totusi eu spre binele tau incerc sa te sfatuiesc sa nu te gandesti de pe acum la caractere sexuale. Incearca sa iti gasesti alte preocupari, sa incerci sa cunosti persoane de varsta ta.
Toata lumea este o fiinta? Ce e asta, panteism? Orice om ii este frica cand i se face dosar penal. Eu zic ca exista si alte lucruri in afara orientarii sexuale, asa ca iti pot gasi preocupari interesante si sa socializezi cu persoane-nu straight neaparat, dar de orice orientare sexuala.
Nu va mai luati de baiat, nu e bine! Nu poate schimba faptul ca e bisexual, asa s-a nascut
Sa stii ca si eu sunt bisexual, si nici eu nu am prieteni, deci te inteleg perfect!
Site-urile de genul nu sunt prea okay, intalnesti in mare parte perversi si nebuni, iti spun din propria experienta.
Baitel, la 12 ani esti doar un copilas mic, fara vreo orietntare sau experinta sexuala. Faptul ca ti se scoala cuculetul nu inseamna ca poti sa faci sex cu el. Nici macar sperma nu ai la varsta asta.
Tu inventezi povesti grozave, care nu fac sens la varsta asta.
Pune manuta pe invatat si lasa sexul si orientarea sexuala pentru urmatorii 5 ani, ca sa mai cresti si sa ai habar ce inseamna bisexual, gay si asa mai departe.
La 12 ani, ai dreptul sa inveti si sa-ti asculti parintii!
Dupa majorat, ai dreptul sa faci orice iti doresti, atata vreme cat este in limitele bunului simt si al legii.
Cucoana. Tu zici ca la 12 ani nu ai cum sa spermezi... tu de unde sti ca baietii tai nu se "jucau cu cuculetul" de la 11 ani? Ai stat tu sa ii controlezi? Asta mi se pare o prostie sa invadezi spatiul personal al unei persoane
La 12 ani corpul nu produce sperma, asa ca, mai alsa minciunile!
Ti-ai gasit unde sa intrebi, ignora raspunsurile de aici si incearca linkurile de mai jos. Sunt organizatii care se ocupa cu apararea drepturilor persoanelor LGTBQ din Romania. Ei iti pot da mai multe detalii, te vor ajuta sa gasesti oameni care te inteleg si in timp vei gasi si relatii :P
http://www.acceptromania.ro/
http://mozaiqlgbt.ro/
spor
De fapt, corpul unui baiat incepe sa produca sperma la 11 ani, la 12 ani deja ejacueaza un fel de lichid alb transparent, cu timpul cam pe la 12 ani jumate devine sperma.
Anatomia omului...(Biologie)
El este animal? S-au tu? Nu el ii cel care are ganduri sadice...
Tu esti cel cu bataia...
Imi si este mila deja de copii tai sau de nevasta ta, daca maca ai asa ceva
Ba ii o tara libera.
Fiecare poate fi ceea ce vrea.
Nu ai dreptul sa judeci oamenii.
Si da vorbesc mult
In primul rand nu mai ai voie sa bati copii, nici macar copii tai nu mai ai voie
In al doilea rand, mai uitate in oglinda din cand in cand deoarece esti prea arogant si prea nesimtit
Bunul simt sa il ai macar...
Si care ii problema ca ii bisex la 12 ani?
Eu sunt de la 8 ani si am 16 ani...
De la 6 ani taicameu deja vroia sa ma dee la curve(glumea cand spunea asta)
De la 6 ani deja stiam cum se produc copii, stiam toate injuraturiile posibile(nu le folosesc)
La 6 ani eu deja stiam ce ii sexul si stiam sa fac diferenta dintre Dragoste si Sex
Taicameu m-a invatat, si a facut bine, daca el nu ma invata... as fi aflat de la maicamea pe la 11 ani cand incepeau hormonii si asta ar fi fost foarte jenant sa afli de la mama tu ca baiat despre viata sexuala...
Lumea ii plina de lgbtq nu doar sustinatori ce si participanti
De ex. in Italia este un festival o data la an vara, unde daca mergi in centru in Desenzano del Garda-Brescia poti vedea atarnate baloane in forma de Pizde si Pule de unde si copii cat si adultii isi pot cumpara.
Chiar si jucarii erotice se gasesc, iar minorii pot cumpara pentru placeri.
Vara asta am fost acolo si era un cuplu de 2 baieti in varsta de 9-10 ani care stateau pe o banca amandoi cu balon in forma de **** in mana si se sarutau iar lumea spunea pe acolo vai ce dragut cuplu
Plus mai este si rugaciunea lor la care stiu doar o scurta fraza: Tu sf. Ana Maria, tu care l-ai alaptat pe Isus al nostru cu sanul tau frumos, tu ajutane sa traim fericiti sa vaem parte de bucate si de fericire...Tu sf. Ana ai alaptat pe Isus al nostru cand era doar un bebelus.
Chiar avea si poze in biserica cu Isus bebe gol dezbracat, iar sf. Ana era dezbracata complet si il alapta si ei au evidentiat toate zonele intime si la Isus si la Ana
plus ca la acea festivitate pot si adultii si copii sa mearga dezbracati ca ii considerata o zi Sf din an.
Draga Tractoras,
esti unul dintre acei utilizatori care-mi sunt foarte dragi. Tu vorbesti mult, e foarte bine asta. Eu vorbesc putin si articulat.
Draga gluma a naturii,
data viitoare cand iti dau eu voie sa vorbesti (cerere in 3 exemplare, semnata parafata de boss) te rog ia cu tine si cartea de gramatica. E o carte cartonata, pe care trebuie sa ti-o bag eu in cap (evident institutional) ca data viitoare sa poti scrie cu cratima sau fara cratima. In contextul prezentat, mie mi-e mila de tine, dar am o oferta pentru tine. Dau lectii de gramatica cu reducere. Daca vrei sa stii tariful da-mi un mesaj in particular.
Cat despre aroganta si nesimtire, 2 substantive comune pe care tu abia le-ai buchisit aseara in pat cu abecedarul in mana, in timp ce ti-o foloseai pentru alte activitati (mana, nu abecedarul) vreau sa-ti transmit doar atat: oricand, in orice secunda poti gasi pe unul care sa vobeasca putin si sa ti-o bage adanc. Mare atentie cand esti la dus. Te pup si te iubesc. Eu sunt cu baietii.
LoveIsLove4Ever întreabă:
Mindfulness întreabă: