| SkorpYo a întrebat:

Buna TPU deci am in clasa (prezicez clasa a 6am2) am o fata de caremi place enorm chiar din clasa a 4-a in pauza mai ma injuralaughing ma fugareste da-mi da palmele pe spate da treee si bineinteles eu nu dau in eahappy credeti ca ma place? insa am un prieten bun in clasa care este mai frumos ca mine ( cred euthinking) are si o constitutie ateltica mai buna ca a mea? dar el nu prea se da la ea... niste sfaturi sa aflu daca, ma place? fara raspunsuri gen du-te si intreab-o sau biletel sunt cam timid de fel si nu o pot intreba apropo aproape zi de zi ma trage de par da tarebig grin chiar ma doare oare am vreo sansa cu ea ce ziceti?sad va rog ajutati-ma ce sa fac

Răspuns Câştigător
| WildDream a răspuns:

De cand a placea pe cineva e ceva rau?winking
Iar daca spune la toata clasa iti dai si tu seama ca nu trebuie sa-ti mai bati cu capu cu ea.
Oricum poti sa-i spui ca o simpatizezi (cand sunteti singuri, fara colegi aproape) si vezi ce zice si ea. Daca te refuza mergi mai departe, ca doar esti mic ai tot timpu pentru fetewinking

10 răspunsuri:
| ghinionistul112 a răspuns:

Dupa cat inteleg din ceea ce spui, se pare ca te place chiar daca nu-ti spune

| SkorpYo explică (pentru ghinionistul112):

Chiar as vrea sa fie asa imi place foarteeee mult de eabig grin

| ghinionistul112 a răspuns (pentru SkorpYo):

Atunci, da-i bataie si vb cu ea si gata, frate... impusti cu o declaratie de dragoste azi maine si vineri si ai sa vezi ce va spune...

| SyndicateW a răspuns:

Esti prost daca la varsta ta iti bati capu cu fetele.

| WildDream a răspuns:

Nu stiu daca te place da sigur ii place sa te bata laughing
Ca sa ai vreo sansa cu ea mai intai trebuie sa vorbesti cu ea, iar daca nu ramai timid in continuare si lasa-te de fete...

| SkorpYo explică (pentru SyndicateW):

Sindicate daca nu poti spune cv bun taci

| SkorpYo explică (pentru WildDream):

Wild sti de ce mi-e frica sa-i spun ca o plac? pentru ca mi-e frica sa nu spuna la toata clasa ca i-am spus si sa rada de minesad de asta mie teama sa nu rada de mine

| ema_2625 a răspuns:

Vorbeste cu ea, abordeaz-o

| SkorpYo explică (pentru WildDream):

big grin mersi o sa incerc asta sad

| Azµre a răspuns:

Păi cum vrei altfel? vorbește cu ea, fă-o să rândă, dacă te place va veni după tine, dacă nu te va ignora.