"Vedem" - de cele mai multe ori "Mai mult ca sigur "... Doar nu vroiai sa spuna"Da, da, da, da" ca disperata. Daca iesiti te porti normal, o faci sa rada, o complimentezi / cam asta merge la fete / oo, si unele vor si flori .
Nu-l crede pe asta de deasupra mea. Minte. Trebuie sa vorbesti cu ea si sa o intrebi care este problema, de ce nu iti da un raspuns clar.
Abia apoi daca iti spune da, fa planuri pentru intalnire.
Succes!
Cineva mi-a spus ca e posibil sa fie indecisa sau poate mai are un "pretendent " si poate de asta nu e sigura.
Tocmai de aceea trebuie sa vorbesti cu ea. E foarte gresit sa gandesti ca acel "vedem" este de fapt un "da"...
Salut te-ai intrebat daca ea are pe altcineva? Daca e intr-o relatie. daca nu e ..hm poate ca este putin timida zic eu...acum depinde.Bafta!
Dupa parerea mea ar trebui s-o iei cu frumosul. adica sa nu-i spui din prima "Gata hai sa fim impreuna k eu te iubesc de numai pot dormi noaptea". laso sa te cunoasca sa vada ca poate avea incredere in persoana ta arata-i ce-ti place...
Eu cand ii spun unui baiat care il plac "mai vedem" inseamna ca nu vreau sa fiu disperata. Dar cand ii spun unui baiat care NU il plac inseamna ca nu vreau sa il supar! Deci, tu stii care varianta ti se potriveste...