| Anemarrie124 a întrebat:

Buna TPU!
Deci am un prieten pe care il iubesc foarte mult.

Adesea cand ne intalnim vine impreuna cu un prieten de-al lui,Ionut. acesta cand are ocazia ma i-a in brate,vorbeste des cu mine, imi face poze spunand ca vrea sa aiba amintiri, si glumeste cu mine.
Ce sa inteleg din asta?
P.S Si daca i-ar place de mine nu ar recunoaste pentru ca nu vrea sa se certe cu iubitul meu.

Răspuns Câştigător
| Gini a răspuns:

Hi.
Ii place de tine, si nu poate sa iti spuna ca se cearta cu iubitu tau. Asa cum ai spus si tu mai sus. Altceva nu inteleg ce ar fi. Poate ca asa se comporta el cu toata lumea, dar asta e foarte putin probabil.
Bafta.

11 răspunsuri:
| Modx a răspuns:

Ionuutttt am o capra vrei s-o fu*i?

| vitbsk a răspuns:

Şi cum apreciezi gesturile lui?
Adică ţi se par ok te simţi confortabil în preajma lui?
Cum te simţi când te ia în braţe?
Întreb pentru că e posibil ca unii băieţi să-şi manifeste aprecierea prin astfel de gesturi faţă de o persoană în preajma căreia se simt bine fără să aibă neapărat vreo altă intenţie.

| AlexandraaaaaaaAlle a răspuns:

Pai asa se comporta cu tine, sau asa se comporta in general? Daca se comporta asa numai cu ine, insemna ca te place. Nu vrea sa se certe cu iubitul tau, deoarece sunt prieteni, si el isi da seama ca tu iti iubesti prietenul si nu ar avea vre'o sansa, asa ca nu iti spune ca te place, pentru a nu destrama prietenia cu iubitul tau.

| missoriginal a răspuns:

Aha...si tu il lasi sa te imbratiseze/sa-ti faca poze?
Nu stiu ce cred altii dar asta e nesimtire din partea ta.
Tu puteai sa-i spui sa te lase in pace, dar daca tie iti place...treaba ta
Si zici ca ''am un prieten pe care il iubesc foarte mult''. Aham...bun...
Daca il iubesti asa tare zii la Ionut sa te lase in pace, k asa ceva nu se face.

| raluduica a răspuns:

Spune-i iubitului tau va rezolva el asta

| vitbsk a răspuns:

Ideea e să nu intri în panică şi să fii stăpână pe situaţie iar dacă nu îţi place atenţia lui să îi spui fără să-l jigneşti. Cert e că dacă sunteţi adolescenţi s-ar putea să îi fie drag de tine dar nu neapărat în manieră ostentativă. Unii băieţi sunt mai drăgăstoşi cu fetele pentru că aşa au fost obişnuiţi din familie să îşi manifeste aprecierea.

| Anemarrie124 explică:

NU e vorba ca imi place sau nu dar suntem prieteni si mi se pare normal sa-l las sa-mi faca poze sau unele lucruri.Mie asa mi se pare.

| Anemarrie124 explică (pentru Modx):

Fu*o pe mata

| Anemarrie124 explică (pentru raluduica):

Nu vreau sa le stric prietenia.

| Anemarrie124 explică (pentru vitbsk):

Multumesc pentru sfaturihappy

| tinutzascumpika a răspuns:

Te place.Ar vrea sa iti spuna dar nu poate, nu vrea sa se certe cu iubitul tau.Plus de asta sunt prieteni si nu cred ca vrea sa isi strice prietenia cu el. Daca il iubesti ca prieten spune-i ca nu puteti avea o relatie fiindca il iubeste pe partenerul tau, insa daca il iubesti spune-i ceea ce simti si despartete de iubitul tau inainte sa aveti de suferit:*