| anaaacristina112 a întrebat:

deci au trecut cam 10 - 11 luni, și eu tot nu pot sa l uit pe fostul meu prieten. A fost prima mea relație. Și chiar nu înțeleg de ce tot mă gândesc la el, adică a fost o relație la distanță, nu ne am văzut niciodată, dar eu tot nu pot sa l scot din cap, îl visez aproape în fiecare seară și nu știu ce să fac, nu mai simt nimic pentru el sau ceva, dar nu înțeleg de ce tot îl visez și chestii ....am ținut enorm la el, chiar daca nu l cunoșteam personal... Ce pot sa fac că sa l uit?.

6 răspunsuri:
| PersonajFictiv a răspuns:

Din ce zici tu ai o obsesie pentru el.
Daca nu faci nimic toata ziua si o arzi prost normal ca incepi sa iti faci probleme acolo unde in mod normal nu trebuie sa existe.
Ocupa-te de alte lucruri, care sa iti distraga atentia de la obsesia ta pentru fostul tau prieten si in timp nu o sa mai ai problema asta.
Citeste inainte sa te bagi sa dormi de exemplu, asta te-ar ajuta.
Fa sport, apuca-te de ceva, ca daca nu iti folosesti creierul o sa te foloseasca el pe tine si nu intr-un mod placut. Daca nu il folosesti o sa ai stari proaste si o sa fii proasta, deci daca vrei sa ai stari mai bune si sa fii mai desteapta foloseste-l.

Multa bafta si o zi buna!

| 94Lucifer94 a răspuns:

Sa iubești pe altcineva.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Incearca sa cunosti alti baieti, te vei indragosti de altul si vei fi mai bine.

| Jonas94 a răspuns:

De ce te încăpățânezi să crezi că ai avut o relație? Pentru că dacă tu nu l-ai cunoscut personal, nu ați ieșit undeva, și așa mai departe nu se poate spune că ați fost împreună.

| anaaacristina112 explică (pentru Jonas94):

Mda, ai dreptate, dar am tinut enorm la el, e foarte ciudat, stiu.

| Jonas94 a răspuns (pentru anaaacristina112):

Eu cred că dacă l-ai fi cunoscut în persoană, în carne și oase nu ai fi rămas așa de afectată. Așa neștiindu-l, probabil a rămas pentru tine un mister. big grin