Hei, in fiecare relatie exista momente frumose si momente mai putin frumoase..Intr-adevar voi va iubiti, dar orgoliu urla in voi..nu va lasa sa fiti fericiti, IMPREUNA! Daca ati reusi sa faceti amandoi compromisuri pe viitor sunt sigura ca totul o sa fie bine Dati-va o sansa la fericire, certuri o sa mai existe, important e sa treceti peste si iubiti-va ca meritati..viata e prea scurta pentru a mai incapea si orgoliul!
Cum sa faci sa va impacati? Simplu: o fata nu are nevoie decat de: atentie, respect, sinceritate si afectiune..devedeste-i in fiecare si cat de importanta este pentru tine chiar daca la inceput o sa te refuze..dovedeste-i ca o iubesti si nu vei regreta pentru ca iti arati adevaratele sentimente. Bafta in continuare!
Bună!
Faza este ca mereu o sa fie momente frumoase de care îți aduci aminte, poze și chestii de Astea. Cu ăsta rămâi. Cu nimic mai mult. Dar dacă voi nu mai sunteți ppregătiți de a avea din nou o relație nu e un lucru așa rău. Dar faza e ca voi va iubiți și mereu a fost ceva intre voi dar poate nici măcar nu ați observat.
Sper ca te-am ajutat. Baftă!
De ce sa se mai impace? prima oara e greu sa te desparti, dupa o sa se impace si desparte la 2 saptamani, ca majoritatea "relatiilor" in ziua de azi.
pierdere de timp, parerea mea
E adevarat, din pacate o data ce rupi o relatie e ca o ata...ii faci nod insa acel nod il vei simti de fiecare data...stiu ce zici, insa fiecare are norocul lui
Hei, in fiecare relatie exista momente frumose si momente mai putin frumoase..Intr-adevar voi va iubiti, dar orgoliu urla in voi..nu va lasa sa fiti fericiti, IMPREUNA! Daca a-ti reusi sa faceti amandoi compromisuri pe viitor sunt sigura ca totul o sa fie bine Dati-va o sansa la fericire, certuri o sa mai existe, important e sa treceti peste! Bafta in continuare!
Daca vreti amandoi, de ce nu va impacati? nu mai depinde de nimeni. daca nu va impacati suferiti amandoi degeaba.stai un pic, ia-i dat block? era-ti impreuna pe facebook? sau aici? daca da nu inteleg de ce suferiti daca nu v-ati intalnit
Mutubal întreabă: