Hei, in fiecare relatie exista momente frumose si momente mai putin frumoase..Intr-adevar voi va iubiti, dar orgoliu urla in voi..nu va lasa sa fiti fericiti, IMPREUNA! Daca ati reusi sa faceti amandoi compromisuri pe viitor sunt sigura ca totul o sa fie bine Dati-va o sansa la fericire, certuri o sa mai existe, important e sa treceti peste si iubiti-va ca meritati..viata e prea scurta pentru a mai incapea si orgoliul!
Cum sa faci sa va impacati? Simplu: o fata nu are nevoie decat de: atentie, respect, sinceritate si afectiune..devedeste-i in fiecare si cat de importanta este pentru tine chiar daca la inceput o sa te refuze..dovedeste-i ca o iubesti si nu vei regreta pentru ca iti arati adevaratele sentimente. Bafta in continuare!
Daca vreti amandoi, de ce nu va impacati? nu mai depinde de nimeni. daca nu va impacati suferiti amandoi degeaba.stai un pic, ia-i dat block? era-ti impreuna pe facebook? sau aici? daca da nu inteleg de ce suferiti daca nu v-ati intalnit
Hei, in fiecare relatie exista momente frumose si momente mai putin frumoase..Intr-adevar voi va iubiti, dar orgoliu urla in voi..nu va lasa sa fiti fericiti, IMPREUNA! Daca a-ti reusi sa faceti amandoi compromisuri pe viitor sunt sigura ca totul o sa fie bine Dati-va o sansa la fericire, certuri o sa mai existe, important e sa treceti peste! Bafta in continuare!
Bună!
Faza este ca mereu o sa fie momente frumoase de care îți aduci aminte, poze și chestii de Astea. Cu ăsta rămâi. Cu nimic mai mult. Dar dacă voi nu mai sunteți ppregătiți de a avea din nou o relație nu e un lucru așa rău. Dar faza e ca voi va iubiți și mereu a fost ceva intre voi dar poate nici măcar nu ați observat.
Sper ca te-am ajutat. Baftă!
De ce sa se mai impace? prima oara e greu sa te desparti, dupa o sa se impace si desparte la 2 saptamani, ca majoritatea "relatiilor" in ziua de azi.
pierdere de timp, parerea mea
E adevarat, din pacate o data ce rupi o relatie e ca o ata...ii faci nod insa acel nod il vei simti de fiecare data...stiu ce zici, insa fiecare are norocul lui