Stiu ca e varsta, dar nu am inteles de ce i-ai spus ca n-o placi de fapt? nu e normal sa nu aiba incredere in tine? Si poate sa aiba si ea aceias replica? Pe bune?
Te place si cred ca mult dar nu e sigura de tine, ce vrei.Nu conteaza cate fete te plac, nu e nevoie sa-i spui ei. Poate si pe ea o plac mai multi baieti.
Spune-i ca o placi, sincet si fara gluma, fi serios cand o spui ai asigur'o ca nu minti.
Indiferent de popularitatea pe care o ai în şcoală ar trebui s-o laşi deoparte, să nu mai fi atât de "dur" şi să-i spui că o placi, să continui să vorbeşti cu ea, mai ales că şi ea te place. Dacă petreci mult timp cu ea, va fi imposibil să placă şi pe altcineva.
Mda.E cam complicat dar, este clar ca ea te place.Tu nu trebuia sa ii spui ca nu o placi. Daca tu crezi ca esti pregatit spune-i ca o placi.Dar cum? Pai. Poti sa ii spui ca te gandesti la ea.Sau, depinde de stilul tau:ori o faci in gluma si ii bati apropo gen: Vai, vai, ce frumoasa esti azi cred ca tti baietii se uita dupa tine. Sau ii scrii un bilet serios in care iti explici ca o placi. Multa bafta.
P.S.2:si nu e timida, doar ca de ieri nu prea era in apele ei si nu pot uita, eu invat de dimineata si ea de dupa-amiaza, totusi eu ies la 2 iar ea la 12 intra deci ne putem intalni, iar cand am plecat nu am putut uita privirea ei spre mine, intr-un fel zambea...nu sunt eu genul prea sensibil dar o plac
AlexEjmecheru întreabă: