P.S.2:si nu e timida, doar ca de ieri nu prea era in apele ei si nu pot uita, eu invat de dimineata si ea de dupa-amiaza, totusi eu ies la 2 iar ea la 12 intra deci ne putem intalni, iar cand am plecat nu am putut uita privirea ei spre mine, intr-un fel zambea...nu sunt eu genul prea sensibil dar o plac
Stiu ca e varsta, dar nu am inteles de ce i-ai spus ca n-o placi de fapt? nu e normal sa nu aiba incredere in tine? Si poate sa aiba si ea aceias replica? Pe bune?
Te place si cred ca mult dar nu e sigura de tine, ce vrei.Nu conteaza cate fete te plac, nu e nevoie sa-i spui ei. Poate si pe ea o plac mai multi baieti.
Spune-i ca o placi, sincet si fara gluma, fi serios cand o spui ai asigur'o ca nu minti.
Mda.E cam complicat dar, este clar ca ea te place.Tu nu trebuia sa ii spui ca nu o placi. Daca tu crezi ca esti pregatit spune-i ca o placi.Dar cum? Pai. Poti sa ii spui ca te gandesti la ea.Sau, depinde de stilul tau:ori o faci in gluma si ii bati apropo gen: Vai, vai, ce frumoasa esti azi cred ca tti baietii se uita dupa tine. Sau ii scrii un bilet serios in care iti explici ca o placi. Multa bafta.
Indiferent de popularitatea pe care o ai în şcoală ar trebui s-o laşi deoparte, să nu mai fi atât de "dur" şi să-i spui că o placi, să continui să vorbeşti cu ea, mai ales că şi ea te place. Dacă petreci mult timp cu ea, va fi imposibil să placă şi pe altcineva.