| pmarco a întrebat:

Deci. Îmi place de o fată de vârsta mea (15 ani), cam la fel de înaltă ca mine (1.75). Ne cunoaștem de un an. Suntem prieteni buni și nu am idee cum să fac să îi spun că îmi place de ea. Nu vreau să ne stric prietenia dar aș vrea o relație cu ea. Chiar nu știu ce să fac. Unii spun că ar trebui să mi-o scot din cap dar pur și simplu nu reușesc. De fiecare dată când încerc să mi-o scot din minte cu orice ocazie îmi aduc iar aminte de ea. Unii spun că și ea m-ar plăcea dar nu știu ce să cred. Nu am curajul să îi spun ca o plac.
I-am spus acum un an dar pe atunci de abia de vorbeam, deci nu cred că a băgat în seama. (Bine, de fapt niște prieteni i-au spus.)
Mi-e foarte greu când sunt cu ea. Mi-e frică că m-ar putea băga în friendzone. Niște sfaturi, soluții? Vă rog cer seriozitate.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca va cunosteti de 1 an de zile si pana acum ati discutat doar ocazional si numai simple ''baliverne'' poti fi sigur ca esti si inca chiar de mult timp in ''friendzone''. II scrii o scrisoare care la final sa fie garnisit cu inimioare, sau ii trimiti un SMS, ori ii spui la telefon, dar si mai bine iti iei inima-n ''dinti'' si o inviti in cel mai simplu mod posibil sa accepte sa iesiti la o plimbare in 2. In functie de modul in care va reactiona, sau de ceea ce iti va raspunde, vei fi pe deplin convins care este ''statutul'' tau actual in privinta relatiei existente intre voi. Bafta. Succes!

2 răspunsuri:
| pmarco explică (pentru corbulalbrosu):

Mulțumesc pentru sfat! O să încerc să vorbesc cu ea.

| cristiankitzu a răspuns (pentru pmarco):

Sa ne spui cum a fost.