Niciodata sa nu faci greseala sa vorbesti cu colegi de ai lui. ca tear "para"imediat daca baiatu te place si nu ii pampalau sigur te va aborda...bafta
Nu putem sari de gatul tuturor persoanelor care ne plac. Trebuie sa fie si ele interesate de noi. Apoi, daca esti baiat, incerci sa faci primul pas. Daca esti fata, trebuie sa astepti, sa fii curtata.
Pai daca nu ai curajul sa intri in vorba cu el, incearca sa vorbesti cu colegi de-ai lui si sa afli unele lucruri. Asa era si eu pe la inceputuri; nu aveam curaj sa intru in vorba cu vreo fata in cazul meu. Dar acum cand ma uit inapoi si analizand situatia, eu unul as opta pentru o abordare directa.
Trebuie sa fii vazuta si placuta. Daca nu poti astepta, cauta pe cineva din anturajul lui sa va faca cunostinta. Uneori functioneaza.
Pai, sunt prietena cu colegele lui, si ele stiu de chestia asta. Chestia e ca inainte l-a placut o colega, si colegele lui incepusera sa inventeze diverse, cum ca are prietena, etc. Fazele pe care ele le fac sunt cunoscute. Iar daca colega lui care stie, are o prietena mai buna ca mine, care il place probabil ca minte. Sunt cam descurajata, de fiecare data imi propun sa uit de el, dar pur si simplu nu pot. Inchid ochii si il vad. Si cand il vad, incep sa ma inrosesc... dar rau de tot!
Sta prin apropiere, asa ca il vad si prin parcurile din zona, dar tot nu imi pot face curaj sa vb. cu el!
DA. Chestia e ca ne cunoastem de vreo 2 ani din afara scolii. Deci, complicat.
In acest caz nu prea ai sansa! Daca erai interesanta pentru el, sigur in acesi 2 ani te aborda. Ghinion.
Nu stiu ce sa zic. Noi suntem prieteni, vorbim niste chestii pe care nu multa lume le stie, dar el este timid, si mai retras cand e vorba de aceste lucruri. Ii e frica de refuz, i s-a mai intamplat si probabil de aceea nu deschide subiectul. Mai glumim, de ex. el imi mai spune: Ce faci, iubita?, iar eu ii raspund: Ai vrea tu! Dar nu imi pot da seama daca face o aluzie si imi da de inteles ca ar vrea asta, sau pur si simplu glumeste.
Niciodata sa nu faci greseala sa vorbesti cu colegi de ai lui. ca tear "para"imediat daca baiatu te place si nu ii pampalau sigur te va aborda...bafta nu am scris eu varianta ca trebuie sa inchid compu
Draga mea Tania! Am pastrat cateva randuri pentru aceasta repetata intrebare.Ce nu am spus la prima este faptul ca dupa ce faci acest exercitiu psihologic /care da aproape intotdeauna rezultate/iar rugacinile fac parte din aceasta sacroterapie, vei afla scorul final.
1- El isi face curaj sa vorbeasca cu tine. Iarta-ma, dar la frumusetea ta si la felul cum arati, doar un impotent si un nesimtit nu este interesat de tine.Eu am patit acelasi lucru si acum regret.In scoala imi placea o colega care arata aproape ca tine.Colegii au observat aceasta si au inceput sa faca misto de mine si sa ma minta ca are pe altul.De abia dupa 3 ani un alt coleg care si acela o placea, dar mie imi spunea, inteles fiind cu alti colegi si alte colege - care la randul lor ma minteau, ca ei sunt impreuna, s-a bagat si mi-a suflat-o.De abia dupa ce am terminat scoala am aflat de toate minciunile si bascaliile lor, dar totul a fost prea tarziu pentru mine.De aceea il inteleg si pe el.Stiu sigur ca te place, dar si el probabil ca e mintit cum ca ai iubit, etc.De aceea trec la varianta 2:
Dupa ce trec cele 13 zile in care TU faci acele exercitii psiholgice,in fata oglinzii,dimineata si seara,te faci ca treci inamplator prin fata lui si abordeaza-l cu o invitatie la o cofetarie(prajitura, suc, ceai, etc.) si in timp ce serviti ceea ce va permiteti sa luati, ii spui direct ceea ce vei simti atunci ca tebuie sa ii spui.Ii mai comunici faptul ca nu ai vrea ca sa afle colegii si prietenii sau vecinii de discutia voastra si de rezultatul acelei discutii.Am impresia ca ori este asa cum am scris la punctul 1, ori joaca foarte bine teatru...Pa!
Ms. App, ai vazut poza! In sfarsit cineva care si-a dat seama ca eu sunt in poza!
Sunt in aceiasi situatie doar ca eu sunt in aceiais clasa cu el dar imi e frica sa ii spun