| devil2279 a întrebat:

Deci iubesc o fata cu care eram foarte bun prieten, ea imi zicea ca tine mult la mine si ca ii sunt drag.Intr-o zi imi zice pe mess : "vreau sa-ti spun ceva dar imi este cam rusine..eu te.:X te.:*te." si nu a mai continuat.Ce credeti ca vroia sa zica?

27 răspunsuri:
| CiumberAlex1905 a răspuns:

Ca ii place de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Waaii ce dragut, pai vroia sa zica ca te iubeste. Si daca zici ca e reciproc atunci e suuper. BAfta!

| madalina1994 a răspuns:

Buna! Cred ca voia sa iti spuna ca te place in general cand o fata zice ca tine la tine si ca ar dori sa iti zica ceva dar ii este rusine inseamna ca asteapta sa faci tu pasul asta. Daca si tu o placi o poti intreba daca doreste sa fie prietena ta. De obicei baietii fac pasul acesta! Succes!

| cristina45crisss a răspuns:

Pai posibil sa te placa si ea ar fi vrut sa te intrebe sau sa iti dea de inteles ca vrea sa fie intr-o relatie cu tine

| AlinaMessaros5 a răspuns:

Ioi ke dulke.....nu conteaza ce vroia sa spuna important este ca te iubeste si ca sentimenunt este reciproc...Mult Succes!winking

Răspuns utilizator avertizat
| sebysebyca a răspuns:

Te,te,te,eu cred ca e balbait si voia sa-ti spuna ca te lasa ca merge sa-si ia biberonul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru devil2279):

Pai daca iti zambeste SIGUR mai simte ceva (eu sunt fata si mai stiu cate ceva laughing ), doar ca a aparut timiditatea de a mai intra in vorba sau ceva mai mult ...si ar fi frumos din partea ta sa zici ceva catre ea. Dupa cum va reactiona iti va fi muult mai clar sa vezi ce vrea (daca vrea sa va impacati sau nu - dar eu zic ca de abia ar apuca sa faci ceva laughing ). Aaaa si stai linistit ca nici ea nu te-a uitatwinking

| Anomalis a răspuns:

Domnu' Niki ma imbie cu un de kil tuica buna
Ca sa-l las sa-mi ia mandruta sa o duca pana-n sura.

Mandra mea nu s-ar fi dus fiindca tine mult la mine
Da' cand o gustat din tuica nu s-o mai putut abtine.
(fara zahar)

anonim_4396

Nu, nu o sa te uite. nu ai nr. ei de telefon sau un id sau ceva...(adresa ei ca sa ii trimiti scrisoribatting eyelashes )? asa tot ar fi alta treaba si poate ca nu o sa te uite dar s-ar putea sa va "raciti ' mai tare. acum nu te gandi ca o sa renunte la ceea ce simte pentru tine dar oricum se va simti nesigura. Ai noroc ca mai este putin pana incepe scoala... Daca nu ai nici unul din lucrurile mentionate de mine mai sus atunci ar trebui sa te interesezi.

| forsaken99 a răspuns:

Pai bou cu creier de maimuta ce ai ai ochii normali? De ce nu iai spus ca si tu o iubesti?

| ElleElly a răspuns (pentru devil2279):

Nuuuu.incearca s-o suni.sa vorbiti pe mess, iar daca o mai vezi ia-ti inima-n dinti si spune-i ce simti pentru ea, O.K?

| forsaken99 a răspuns (pentru devil2279):

Cu placere.happy

anonim_4396

Cum nu stii?
1. intreab-o ce mai face
2. adu-i aminte de chestia aia de pe mess
3. spune-i ca iti pare rau ca v-ati certat si ca daca ea e de acord sa redeveniti din nou prieteni
4. i-ati inima in dinti si spune-i ce simti pentru ea
5. continua discutia cu chestii banale sau termina conversatia
Dar dupa asta nu uita sa continui sa vorbesti cu ea, iar cand va incepe scoala o sa fie totul oook. Gandeste-te la toamna ce urmeaza cum ar fi sa o petreci singur pentru ca nu ai avut curaj sa ii spui ce simti SAU sa fi cu ea. Sa nu iti fie rusine sau altceva ...la urma urmei sunt doar cateva secunde. Si sa nu mai stai pe ganduri, maine sa o suni sau sa ii trimiti mesaj (cum iti este mai usor )winking NU mai amana! Baftawinking

Sigur ca v-ati apropia.In legatura cu cearta, ce s-a intamplat? Chiar daca tu crezi ca nu ai nici o vina in legatura cu cearta, cere-ti totusi scuze.Mai vorbeste despre scoala si alte chestii plictisitoare, apoi revin-o brusc la voi doi spune-i ce simti si intreab-o si pe ea ce simte.Succes!

Asculta-ti inima.Te va duce spre drumul cel bun.Este cel mai important.

| Annim a răspuns:

Hai lasa intrebarile banale ca ti-ai dat seama si singur...te te te teeee iubeste. ''' deci ACTION fa-o sa te iubeasca si mai taare.

| Alejandra4785 a răspuns:

A vrut sa zica ca te iubeste te pupa si te place :-p

| blueSky_3324 a răspuns:

Invit-o la un suc. Poate o sa iasa ceva pan` la urma

| ViseSpulberate a răspuns:

Vroia sa iti spuna ca te iubeste...numai ca s-a balbait pentru ca ii era frica sa zica ..probabil nu stia daca tu tii la ea sau nu. Oricum tu, daca tii la ea du-te si spune-i ca o iubesti si impacativa.