| AlCoLiKdEnIsA a întrebat:

Buna TPU
Deci... iubesc un baiat!
E venit din Italia de o saptamana nu prea are prieteni e de la noi din sat dar nu a mai venit pe aici de 3 ani, are o porecla ciudata,
Nu stiu cum sa incep sa vb cu el! sad
Nui cunosc prietenii!
Ajutor!
Idei? Propuneri? Pareri?
FUNDA!

12 răspunsuri:
| Miiku a răspuns:

Daca ai stat de vorba cu el inainte sa plece in Italia, poate ca isi va aduce aminte de tine. Daca nu-l cunosti pur si simplu` te bagi cu el in vorba. il intrebi cum s`a simtit in Italia si incearca sa il faci sa se simta bine primit in sat. Incearca sa il ajuti. sa ii faci cunostinta cu niste prieteni de`ai tai si sa nu-l lasi singur ca poate nu cunoste pe nimeni. si apoi va regreta ca s`a intors. Sper ca te-am ajutat. happy

| Felys a răspuns:

In primul rand ca nu il iubesti ci doar il placi,nu ai cum sa iubesti pe cineva care nici nu te baga in seama si il stii doar de o saptamana,apoi ai face bine sa aflii daca are de gand sa ramana sau pleaca iar,nu are rost sa investesti timp si sentimente intr-o persoana care este doar in trecere,daca ramane poti sa intrii in vorba cu el si sa incerci sa ii captezi atentia, daca ii vei fi pe plac o sa fie receptiv, dar daca nu esti genul lui vei vedea ca iti va raspunde scurt si la obiect, in cazul asta nu are rost sa insisti inutil, succes

| AlCoLiKdEnIsA explică (pentru Felys):

NU te joci cu sentimentele pe degete CLAR?!
Sta pn in septembrie asa ca poate poate

| Felys a răspuns (pentru AlCoLiKdEnIsA):

Si tu te multumesti doar cu 2 luni de relatie?

| AlCoLiKdEnIsA explică (pentru Felys):

E rea viata...

| Felys a răspuns (pentru AlCoLiKdEnIsA):

Faci cum vrei dar parerea mea ca nu se merita efortul, in timpul asta iti poti gasi pe cineva stabil pentru un timp indelungat, succes

| gingergirl1 a răspuns:

Pot sa te intreb ceva plsss! Din ce sat e? ori vorbim de aceeasi baiat oori e coincidenta! Deci nu pot crede! Si la mine in sat a venit un baiat din Italia, sta pana incepe scoala si nu a mai venit de 2-3 ani! Imi este vecin! laughing sau imi era!
In fine,daca zici ca nu prea are prieteni aici du-te si vorbeste cu el, se va bucura! Lasa rusinea, poate pastrati legatura!
Deci daca nu te superi poti sa zici din ce sat, mi se pare foarte ciudaaatt laughing
Daca mai vrei sfaturi da-mi mesaj, as putea sa te ajut sa te imprietenesti cu el!

| NeonLights a răspuns:

Deci..il iubesti dar inca nu ai vorbit cu el? Cum vine asta? Si apoi el nu o sa plece iar in Italia? Si daca da, sper ca esti constienta de faptul ca o relatie ca asta nu are viitor
Bafta!

| SpLatTionut a răspuns:

Mai intai incearca sa vorbesti cu el pe retelele de socializare, mai apoi, daca va face el urmatorul pas veti iesi undeva si restul decurge de la sine!winking Succes!

| Miky1 a răspuns:

Cum il iubesti, daca nu-l cunosti? Tu te auzi? A, da, poate ca-i din Italia. poti sa-i compui o manea ha ha

| grab a răspuns:

Vad ca ai nick alcolist, invita-l la o bere, imbata-l si f**te-l.
Apoi nu te mai pune la mintea astora, ce daca e doar o vacanta, important e ca il "iubesti" si puteti avea vara vietii voastre. Mai vedeti apoi ce si cum o intretineti voi.

Iti recomand filmul Dirty Dancing.

O vara frumoasa!

| AlCoLiKdEnIsA explică (pentru grab):

Mersi la fel big grin