Crezi ca poate cineva sa ghiceasca in stele ce vrea un necunoscut? Nu. Pe langa faptul ca mi se pare cam aiurea un piercing in buric, nu prea vad de ce a pus botul asa de mult.
Intrebarea e: daca omul ti-a zis cu subiect si predicat ca nu e de acord si ca il deranjeaza, de ce-ai facut-o?
Decat sa te duci pe ascuns, nu mai bine purtai o discutie cu el inainte, in care sa ii explici ca totusi iti doresti chestia asta?
Atitudinea lui este complet justificata. Practic te-a durut undeva de parerea lui. Si nu e vorba de un piercing, ci e o chestiune de principiu.
Ori a gasit un motiv oportun sa se desparta de tine (logic, este tanar si la varsta cearsafurilor iar 2 ani aceeasi gaura, inebunesti) ori e retardat mintal, nimeni in afara de mama si tata NU are dreptul sa iti interzica sau sa indrazneasca sa iti spuna ce sa faci si ce sa nu, iubitul/a nu face nici cat negrul de sub unghia de la picior in fata parintilor
El NU are nici un drept sa ii interzica sa isi puna piercing! Este corpul ei, face ce vrea ea, el este un jeg
Wow. Ma asteptam ca raspunsul asta ( al 2 comentariu al tau ) sa fie a lui Raluca sa fiu sincer .
Nu, dar într-o relație poti sa ii spui partenerului ce accepti si ce nu, ce iti place si ce nu.
Bine, dar tu nu ai cum să stii lucrurile astea...
Al Ralucăi.
Hai ca nu e greu... Inca putin si inveti genitivul feminin.
Nu vorbim de autoritate. Iti spun ca nu imi place x, tu totusi il faci. Si apoi te miri de ce ma supăr si vrei să te împaci cu mine. O relație (in afara de sex), mai înseamnă si sa tii cont de părerea celuilalt.
Daca nu vrei, te ajut sa te angajezi la o shaormerie. Acolo nu-ti trebuie liceul
Bine, de fapt astea se învață la 1-4.
Adica daca eu vreau sa fiu jumate chel si jumatatea de par sa fie verde iar iubita zice sa nu fac asta, eu sa ma supun? Nici vorba e corpul meu, viata mea, fac ce imi trece prin cap, daca nu-i convine ii arat usa, la fel si viceversa, partenerul/a NU are dreptul sa aiba pretentia ca partenerul/a sa tina cont de parerea lui daca NU vrea.
Nu imi mai trebuie munca. Muncesc altii pentru mine acum. Daca vrei te pot angaja si pe tine. Imi trebuie una cu gura mare si a naibii care sa le conduca pe celelalte.
Nu, merci. Am job deja.
Si daca n-as avea, n-as lucra in veci pentru cineva care nu știe să scrie.
Din moment ce nu-i i-ai ascultat dorinta, nu cred ca se va mai impaca cu tine.
Daca ai stiut ca nu vrea, de ce puii mei ai mai facut-o? Si, daca tot ai facut-o, de ce puii mei te mai astepti sa fiti impreuna? A zis clar parerea lui, daca chiar voiai s-o faci asa mult, puteai sa te desparti tu de el... Doar, intr-o relatie, nu face fiecare dupa cum il taie capu'. E ca si cum ai zice "No, pai, eu stiam ca iubitul meu s-ar supara tare daca il insel, dar, am facut-o oricum, si amu' is suparata, ca vrea sa ne despartim!".
madalina_7960 întreabă:
anonim_4396 întreabă: