Eu zic ca iti pierzi 5 ani din viata degeaba, viata e frumoasa deci trebuie traita din plin mai ales cand esti tanar, nu fa greseala de a crede ca dupa 5 ani sau hai sa zicem 4 tu sau ea veti mai avea aceleasi sentimente.gandestete ca in 4 ani nu ai de unde sa stii ce se intampla, chiar daca ea e o fata buna si te va astepta ca no nu toate fetele sunt panarame, poate ca tu ai sa te indragostesti de altcineva, deci mai bine las-o sa plece libera la ea in tara iar daca te iubeste cu adevarat, si daca tu nu vei avea pe nimeni pana atunci, va veni cu siguranta la tine.Pana atunci puteti tine legatura la telefon sau pe mess.Acum vezi tu ce faci, eu ti-am dat doar un sfat:*
Uite, nu vreau sa iti distrug visele si dragostea pentru ea, dar cel mai probabil intr'un timp asa de lung ori tu vei intalni o fata, ori ea un baiat. si unul din voi va fi ranit, iar cel mai important e sa stii ca daca nu va vedeti asa mult timp. acele sentimente vor disparea, stii vorba aia : "Ochii care nu se vad, se uita".
Nah acum cel mai bine pentru amandoi e sa stati de vorba si nah ce sfaturi iti pot da. daca veti vrea sa va continuati relatia este acela sa va vedeti constant. sa zicem la o perioada de maxim 3 luni, ori. multi care nu pot fi impreuna fac un pact. de ex daca la o varsta X nu sunt impreuna cu cineva, sa iasa impreuna si sa vada unde va duce asta. In cazul tau peste 4-5 ani. Sper ca te'am ajutat. Fundita?
Daca chiar o iubesti si te iubeste merita. Adica daca ea o sa isi gasesaca altul o sa faci si tu la fel si gata dar daca zici ca e o fata cinstita chiar cred ca asa e. Numai ca 5 ani e cam multisor stii vorba aceea : ochii care nu se vad se uita! ca sa nu se intample asta trebuie sa vorbiti zilnic si sa evitati certurile pentru a tu inrautati situatia. bafta. funda?
Eu as astepta atata pentru sufletul meu perseche. Adica nu stiu colegii sau mama ta ce e in sufletul tau, doar tu stii si de aceea merita sa astepti.
Viata e frumoasa, stiu, dar ideea de a astepta 4 ani, pentru a o vedea din nou, mi-o face mult mai frumoasa. Ideea este ca eu nu vreau sa traiesc viata "din plin", pentru ca nu ma atrag lucrurile prin care se traieste viata in acest mod.
Si. eu sper. Mereu am sperat, si acum la fel.
Nu putem sa ne vedem la 3 luni, sau mai mult. Ea pleaca in Georgia, iar eu sunt in Grecia. Si, acum... trebuie doar sa am incredere in ea, cand o sa-mi spuna (daca o sa-mi spuna) ca n uare pe cineva. IAr eu am incredere inea.
Colegii mei sunt gen: "pleaca una? vina alta!". Si mama mea este la fel. Doar mama ei ma intelege, si imi da sfaturi...
Cand am spus "plin"nu m-am referit la cluburi si din astea, m-am referit sa fii langa o persoana cu care sa iti petreci timpul, si cum adica "mi-o face mult mai frumoasa"ca daca e inca minora si are 15-16 ani probabil te va astepta dar daca are 18-19 iti spun eu ca altii ti o vor lua inainte
Prin "plin" am crezut am crezut a te referi la cluburi si din alea, scuze. Ideea este ca atunci cand o astept, atunci cand imi vorbeste (chiar si pe internet), atunci cand ma gandesc la ea, ma simt mai bine. Cand merg de exemplu la mare, acolo unde e frumos, nu ma simt deloc bine, si vreau sa merg acasa cat mai repede doar pentru a vorbii cu ea...
Are 15 ani, si de asta cred ca exista sanse...
Aaa...pai daca are 15 cred ca ar fi 50% sanse sa te astepte, e inca micuta, insa va trebui sa fii mereu alaturi de ea(ma refer pe mess, facebook sau telefon)pentru a nu iti duce lipsa.Cel putin asa am facut eu si de aceea tiam spus ca iti pierzi tineretea degeaba deoarece asa l-am asteptat si eu dar am aflat din alte surse(surse sigure)ca ma inseala, dar poate tu ai noroc si nu va fi la fel ca la mine.BAFTA:*
Eu unul nu o sa o insel... Dar imi e cam frica din partea ei, chiar daca cred in ea, nu vreau sa o intreb in fiecare zi cu cine a fost, ce a facut, etc. Ea a spus ca atunci cand o sa mearga (maine o sa ajunga) nu o sa fie asa mult pe internet, de cel putin 1-2 ori (cam 30 min, sau o ora de fiecare data), si de asta imi e frica . Deci o sa vorbim mai putin, dar eu mereu o sa o astept...
Eu zic ca in 4-5 ani sigur nut e v-a astepta. Asa a patit si fratele meu cu prietena lui dar s-au impacat. Eu zic sa nu ai incredere in ea, parea mea:-s
Nu poti sa stii ce fel de anturaj va gasi acolo, daca se va schimba, si daca se va schimba poate nu va mai fi pe placul tau. si vei fi pe deplin dezamagit de asteptarea asta. niste ani pierduti in zadar in care puteai avea parte poate chiar de o fata care te va iubi si va fi langa tine. Nu ma intelege gresit. nu sunt impotriva "relatiei" voastre. dar fii si tu realist si gandeste'te la ce se poate intampla. Oricum crede'ma daca nu o vei vedea asa mult timp iti va trece iubirea pentru ea. tu te vei maturiza si vei vedea altfel viata. Acum ce varsta ai?
Asta imi e frica: de anturajul ei. Acum este o fata foarte buna. Fata care doar prin felul ei de a fi te face sa te indragostesti de ea. O fata care de la prima vedere iti da impresia ca ai lumea la picioare... In acesti ani eu oricum nu cred ca o sa fac multe, decat sa strang bani, si daca nu o sa merg la ea (daca o sa ma uite) vreau sa incep sa fac inconjurul lumii, asa cum mi-a mpropus dupa ce termin scoala. Si, sunt realist. M-am gandit la 1001 de lucruri care se pot intampla...
Eu am 16 ani.
Sa astept, mai ales ca mama ei mi-a spus atatea, si ea la fel. IDeea este ca o sa astept pana asteapta si ea, dupa aceea, voi vedea.
Multumesc mult la toti pentru raspunsuri si... sa auzim de bine :/.
O iubire adevara nu moare niciodata.nu o despartenici distanta, lumeaNIMIC!
Dar chiar dacanu o samai fiti impreuna prea mult timp de acum inainte macar profitati din plin ultimile momente:/.
Si in viata nu se stie niciodata!
DACA VA IUBITI CU ADEVARAT, SI VRETI O FAMILIE PE VIITOR NU O SA VA DESPARTE NIMIC.v-as recomanda sa va uitati la filmul the notebook.dar amandoi!
o sa va mai intareasca putin. toate cele bune
Multumesc pentru raspuns!
Dar, ea deja a plecat, de 7 zile (mi se pare o eternitate...). Eu am vazut acel film, mult inainte de a fi cu ea, si chiar mi-a placut.
Cat despre "si vreti o familie pe viitor", pot spune ca... Mama ei, da, mama ei, a spus ca o sa ma lase sa-i cer mana ficei ei cand o sa merg acolo dupa 4 ani (nu stiu cum vise pare, dar na). Deci, eu unul cred ca nu ar fi spus asta, daca nu era sigura ca fata ei ma iubeste, si ca o sa ma astepte.
Da, stiu ca 4 ani e mult, dar, mama ei a mai spus ca pot sa merg in vacanta la ea (dar tot trebuie sa astept 2 ani, pentru a avea 18 ).
Esti special
Nu te lasa ..rar asesti o fata pe placul tau!
Nu puneti raul inainte orice ar fi ..asta cu "vaii, distanta o sa va desparta e o prostie" deoarece oamenii nu stiu ce e aia iubire adevarata! Dar uite ca inca exista..si ea? cum ai zis si tu.te-a asteptat si ea, acum e randul tau ..roata este rotunda
Cum adica sunt "special"? .
Eu nu am pus raul inainte, mai ales de cand sunt cu ea. Acum, de cand a plecat, a inceput sa-mi spuna de mai multe ori "te iubesc", "iubirea mea" si etc, lucruri din astea, pe care noi nu le spuneam (pentru ca am gasit alte lucruri de spus, in afara de astea, iar noi am vrut sa fim "diferiti" ).
Eu o sa astept, ba chiar am inceput sa strang bani, si sa invat limba care se vorbeste in tara ei, pana in acea zi (inca 1453 de zile ) pentru a fi pregatit.