Ea are 15, tu câţi ai? E copil, e normal să se ataşeze. Dar de iubit, nu cred că ea ştie ce e iubirea şi încă e cu capul în nori. Să renunţe la familie şi alte astfel de gesturi arată iubirea şi imaturitatea. Să vă faceţi de pe acum planuri pentru ce va fi peste 3 ani mi se pare cam mult pentru genul acesta de relaţie, cu un copil, de altfel între timp şi tu îţi poţi găsi pe altcineva, dacă nu ai deja. Bănuiesc că nu ai, pentru că altfel nu te-ai fi ataşat de o adolescentă care abia acum începe să-şi facă propriile gânduri despre lume şi viaţă.
Si eu am trecut prin ce ai trecut si tu. Doar ca distanta distanta dintre mine si el este de mii de Km, deoarece el locuiete in USA. Suntem impreuna de 4 ani si ne vedem doar vara. Tot 15 ani aveam pe atunci si ne facusem planuri asa cum v-ati facut si voi. Si inca ne iubim la fel de mult, poate chiar mai mult decat inainte. Acum am aporoape 20 de ani. Si desi eram un copil atunci, probabil nici eu nu stiam ce e iubirea adevarata insa mi-am dat seama pe parcurs ce este iubirea cu adevarat. Sper sa ai si tu o poveste poate chiar mai frumoasa decat a mea si dragostea voastra sa tina pana la sfarsitul lumii.
Dar nimeni nu se sesizeaza in legatura cu sexul cu o minora? tie nu ti-e teama ca, in secunda in care ii va pica pandaliile iti poate face figura? in fond, e doar o copila, ar jura si pe mama-sa niste lucruri, intocmai ca nu cunoaste sensul vietii cu adevarat, ii lipseste experienta. prietene, ai grija ca esti mai mare... da dovada de maturitate, nu exista dragoste PURA la 15 ani, cu juraminte si lacrimi (ea ar plange si la sfarsitul filmului twilight) fi serios. numai bine
DeeaBear sper sa fie si la mine exact asa cum e la tine, crede-ma ca cunosc o pereche care de la 15 sunt impreuna si acuma is si casatoriti si au si un copil! Succes!
Mersii muult de raspuns! si sa stii ca eu tin foarte muult la fata asta si chiar nu mi-am gasit pe nimeni altcineva si nici nu am de gand, nu sunt ca alti baieti care isi bat joc de fete!
beausingurlamasamea întreabă: