Buna. Pai daca vrei sa i vorbesti, si sa incerci sa ai o relatie cu el, incerca sa vorbesti cu el pe facebook. Sau fa rost de nr lui si dai un sms Chiar daca asta ar trebui sa faca el Dar cateodata mai trebuie si fata sa faca primul pas. Ca poate el nu are curaj sa-ti spuna ca te place. Nici tu. Si ce o sa faci? O sa stai asa, fara sa-i spui ca-ti place de el. si ia gandeste-te ca daca nu te grabesti putin sa vorbesti cu el pe facebook, daca nu ai curaj fata-n fata, poate ti-o ia alta inainte Ca poate mai sunt fete care il plac Lasa timiditatea la o parte
Dar cu timpul, ai sa vezi c-o sa dispara sentimentul asta de gol in stomac, asta este pentru ca acum esti pentru prima data indragostita cu adevarat
Ia-ti inima in dinti si incearca sa faci tu primul pas, sa vorbesti, si sa-i spui ca-ti place de el. Si vezi ce este.
Si eu am facut primul pas cateodata si nu am regretat
Personal cred ca esti foarte indragostita de el, dar s-ar putea sa nu mai fi asa de apropiata de genul lui, dupa ce va ve-ti combina. Incearca sa spui unui prieten de-al lui ca iti place de el, si convinge-l sa-i spuna blondului de acest lucru. Incearca sa te calmezi, si sa revi la realitate, pentru ca numai asa poti sa te apropi de el, nu devenind mereu nervoasa pentru ca ai lipsa de hrana in organism. Daca ai nevoie de un ajutor mai amanuntit, da-mi un mesaj privat, si iti dau eu un id, ceva.
Mult noroc!
La vârsta ta singurul lucru care ar trebui să îţi facă "un gol în stomac" sunt cărţile...
Cu mama ta de ce nu vorbesti asa cum vorbesti cu noi, sa ai ceri si ei o parere, un sfat, nu cred ca te va invata de rau
Draga se vede din ce ai spus tu ca esti indragostita de el acum il vezi ca este cel mai bun baiat, perfect pentru tine esti in al 9-lea cer. Dar iti o chestie fetele care pun intrebari din astea vin peste ceva timp si spun m-a părăsit iubitu s-a dus la alta si eu i-am oferit toata dragostea mea si etc... Eu iti zic sa incerci sa vb cu el sa ii spui ca il placi si daca reusesti sa te combini cu el nu ii oferi toata dragostea din prima fiindca nu se stie ce o sa fie dupa.
Naspa ca va ia dragostea de la varsta asta, mai copilariti frate.Sa vezi cand o sa vina greutatile,chiria, intretinerea, puradei, atunci sa vezi cascade prin stomac, nu goluri.
Mai multe informatii..de unde il cunosti pe baiat? Si ce legatura ai cu el (ex: coleg de scoala, vecin, etc.) Si cum de va stiti de 2 sapt, dar de fapt nu sunteti nici amici?
Sfatul meu este sa revii cu picioarele pe pamant -acum cu voia ta- si nu mai tarziu in prabusire. Iti spun asta pentru ca mai tarziu sa nu te ranesti; sa fii scutita de suferinta.
Cineva spunea ca "dragostea adolescentina este ca dragostea unui catelus; mai tarziu se va transforma intr-o viata de caine". Si sunt de acord in privinta asta.
Dragostea este una singura, si aceasta este -prin chiar natura ei- matura, si nu copilareasca, adolescentina. Dragostea vine de la Dumnezeu. Iar acea "dragoste" care se manifesta altfel de cum doreste Dumnezeu, atunci nu este de la El; trainicia ei nu este de durata, iar sfarsitul ei va mai amar pe cat a fost de dulce la inceput. Nu trebuie sa experimentezi lucrul acesta ca sa iti poti da seama.
Pe e alta parte, motivul pentru care cineva intra intr-o relatie de prietenie cu o persoana de sex opus, nu trebuie sa fie altul decat casatoria. Restul se numeste flirt, si acesta este pacat, deoarece in natura lui duce in mod practic la atingeri, mangaieri, si mai departe..., lucruri despre care stim ca sunt pacatoase daca sunt practicate in afara casatoriei. Deci, esti pregatita pentru casatorie? Dar el?
Nu te gandi ca Dumnezeu se opune dragostei. Niciodata. Dar El se opune a tot ceea ce imita dragostea si nu este dragoste, ci doar un sentimentalism bolnav. Si lucrul acesta spre binele si fericirea noastra; El nu are nici-un folos daca Il ascultam.
Dragostea trebuie sa fie deci matura, rationala, si nu doar sentimentala.
Esti indragostita lulea de el si nu e bine.Revino cu picioarele pe pamant-Gandeste-te ca daca te-ar rani cu ceva prb ca ai lesina de durere so laso mai moale. Daca zici ca e asa de frumos crezi ca numai tu esti in limba dupa el? Vezi asa va fac unii baieti si ajungeti sa faceti sex de la 15 ani -ai grija ca nu e bine.
Vorbim unu cu altul dar nu stiu sigur daca suntem amici ... da e vecin.
Tu nu sti ce mama crizata am! I-am spus odata ca ma duc cu zisa prietena in parc si ea: Aaaaaaaaa ce faci in parc gagici? Eu nu sunt genu asta dar mama... ia orazna
Eu te-as sfatuii sa citesti o carte sau sa te joci pe PC nu sa raspunzi aiurea
Nu e vina mea ca nu sti cum e sa te indragostesti...
Se vede ca tu nu ai citit ce am scris eu la inceput da ma rog...
Afla cum sa iti faci calculatorul mult mai rapid! https://www.youtube.com/watch?v=-YckLCX1qng