Ti-a spus-o asa, scurt, fara sa discutati dinainte? Se vede cat insemni tu pentru el...
Tot îmi spunea de 2 luni ca pleaca eu credeam doar ca zice asa la vrajeala, dar de fapt a primit o oferta pentru un contract (e sportiv) si a acceptat. nu am discutat pentru ca am evitat eu că nu pot sa vb despre asta...
Sper că nu. dacă nu o să îi convina se întoarce. totul depinde și de mine... Dacă vine sau rămâne acolo
Pai el nu ti-a spus o perioada? Oricum daca e decis sigur, si sa il intrebi daca e 100000% ca ramane definitiv, nu ar trebui sa mai pastrati relatia, dar incearca sa nu foe o despartire naspa, sa cadeti de acord sa ramaneti prieteni chiar daca e foaaarte greu
Parere mea, sper ca am ajutat
Da clar nu are cum sa ți convină dar vorba aia nu merge sa nu mai vina. E mai greu la distanta dar dacă e sa fie e dacă nu nu
Relatiile la distanta sunt extrem de grele,iar eu nu as putea rezista fara el.
Asa ca,inainte ca relatia sa se deterioreze,sa apara gelozia si alte lucruri, m-as desparti de el.
Plus ca, aceasta decizie se discuta inainte, nu hopa, plec si te las asa.
Pai daca el ti-a spus, nu ii poti reprosa nimic. Pleaca la mai bine. Tu ai fost aia care (constient sau nu) nu ai vrut sa accepti ideea. Atla data gandeste realist, nu numai ce vrei tu.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: