anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci voi cum ați reacționa dacă iubitul/iubita voastră vă spune că va pleca din țară?
Deci eu efectiv sunt foarte dezamăgită și supărată, nu stiu ce sa ii zic, nu știu cum să reactionez, m-a șocat total.
Și într-un fel sunt fericită pentru el că are o oportunitate foarte buna.

8 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

Ti-a spus-o asa, scurt, fara sa discutati dinainte? Se vede cat insemni tu pentru el...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Yuoia):

Tot îmi spunea de 2 luni ca pleaca eu credeam doar ca zice asa la vrajeala, dar de fapt a primit o oferta pentru un contract (e sportiv) si a acceptat. nu am discutat pentru ca am evitat eu că nu pot sa vb despre asta...

| Anonim53220 a răspuns:

Definitiv?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Anonim53220):

Sper că nu. dacă nu o să îi convina se întoarce. totul depinde și de mine... Dacă vine sau rămâne acolo

| Anonim53220 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai el nu ti-a spus o perioada? Oricum daca e decis sigur, si sa il intrebi daca e 100000% ca ramane definitiv, nu ar trebui sa mai pastrati relatia, dar incearca sa nu foe o despartire naspa, sa cadeti de acord sa ramaneti prieteni chiar daca e foaaarte greu
Parere mea, sper ca am ajutat happy

| Anca32 a răspuns:

Da clar nu are cum sa ți convină dar vorba aia nu merge sa nu mai vina. E mai greu la distanta dar dacă e sa fie e dacă nu nu

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Relatiile la distanta sunt extrem de grele,iar eu nu as putea rezista fara el.
Asa ca,inainte ca relatia sa se deterioreze,sa apara gelozia si alte lucruri, m-as desparti de el.
Plus ca, aceasta decizie se discuta inainte, nu hopa, plec si te las asa.

| Yuoia a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai daca el ti-a spus, nu ii poti reprosa nimic. Pleaca la mai bine. Tu ai fost aia care (constient sau nu) nu ai vrut sa accepti ideea. Atla data gandeste realist, nu numai ce vrei tu.