anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

decii...de aproape 4 ani sunt prieten cu o fata(Denisa), eu stau in oras ea sta intr-un sat de langa oras. unde merg eu in cand n-am scoala la bunica.Bun.nram imprietenit in a 2-a zi de pasti, si a venit vacanta de vara neam mam tot intalnit cu ea si inca o fata iar pe la sfarsitul vacantei eu m-am intalnit cu cealalta fata si vorbeam pe mes cu Denisa, si eram suparat pe ea si i-am zis ca am plecat dar eram tot acolo si ea credea ca vorbea cu cealalta fata, si i-a zis ca ma place si ca i trista etc. bun, ne-am despartit dupa 6 luni pentru ca ne-am intalnit foarte rar din cauza ei, de atuncia am mai fost de 3 ori impreunalaughing dar de fiecare data ea s-a despartit de mine in afara de prima oara, nu mai dau detalii pentru ca ma rog sau intamplat multe sa zicem doar ca ar trebui sa o urasc. dar nu o fac nu pot sa o fac, acum ea eal cu unu si il iubeste etc, eu inxa o iubesc foarte multsad, am 14 si ea face 15, mda stiu cam aiurea). noi suntem cei mai buni prieteni ne spunem tot stim totul unul despre altul etc. eu vreau sa ma fuc la liceu in alt oras, cand i-am zis a devenit trista chiar a zis ca a plans etcstraight face, intr-o zi eram la bunica, si, mi-a zis ca ii aera dor de mine si ne-am intalnit pe la 12, si ne-am sarutat scurt.desi ea era cu altcineva, cum deja am scris romanelaughing nu mai zic decat cca au fost muuullte faze din astea care imi sugereaza ca inca ma iubeste, chiar a zis ca si ea crede uneori asta, bun trec la intrebari, toti prieteni mei zic ca isi bate joc l, oare chiar e asa? eu sunt sigur ca nu. ce credeti despre toate astea? daca am ocazia sa mai fiu odata cu ea? oare chiar ma iubeste? a da era si foarte gloasa asta a fost motivul ultimei despartirisad

Răspuns Câştigător
| Adriana_8630 a răspuns:

Poate si te simpatizeaza dar nicigind ca te iubeste!
Daca te-ar fi iubit nu si-ar bate joc chiar in halul asta...mai spune-i si tu ceva sa nu isi bata joc de tine, etc...nu te lasa umilitwinking

8 răspunsuri:
| parazitu007 a răspuns:

Sunt denisa! cum poti sa scrii asa ceva? :O :O te parasesc!

| CarzyPeople2015 a răspuns (pentru parazitu007):

Da ma exact ea estilaughing

| xPynckx a răspuns:

...Nu cred ca isi bate joc.doar ca probabil va lipseste acea scanteie adica nu stiu in fiecare relatie e acea scanteie.ce voua va lipsete(va lipstit)probabil k ar fi trebuie sa va vedeti mult my des si probabil ar fi trebuie sai fi sp TE IUBESC in fata. si sa aveti my multe discutii din punct de vedere al relatiei. nu k uite ce a facut ala. mamaaa aia nu stiu cea facut etc.winking unul din voi doi este genu care iubeste foarte mult dar nu prea arata asta... daca nu va este scris sa fiti impreuna.my bine las`o balta.k dupa vei suferi mult my mult.Asta e daca nu e ea fata care tie destinanta. nu te panik.k ca ea vor fii multe p lumea astawinkingintr-adevar prima iubire nu se uita usor.dar fruntea sus! Ca cea care este pentru tine o data si`o data va ''iesi la iveala''. Succes!

| CarzyPeople2015 a răspuns (pentru xPynckx):

Mersi pentru raspunshappy.
dar inchit subiectu asta pentru ca mi-am dat seama k nu are rost si incerc sa trec pestewinking

| Labiii a răspuns:

Nu stiu poate mai simte ceva pentru tine...si poate tine si la baiatuu ala totusii atii fost cv timp impreuna, tine la tine e logic dar cred ca poate intre voi poate fii ceva acum probabil ca regreta k v-ati despartit de asta se comporta asa... poate ca vrea sa fie din nou cu tinewinking

| andreeabdr a răspuns:

Ba da isi bate joc de tine te tine de prost scuze da asa e

| Pattrices a răspuns:

Salut))vreai sa stii adevarul? incearc-o!,calca putin dorul de ea in picioare,nu-i scrie nimic,nu o suna,nu vb cu ea deloc,fii indiferent total,poate daca poti sa prietenesti pe scurt timp cu alta fata si sa-i arati ca ea nu e ultima,daca vei face asta, reactie din partea ei va fi numaidecit... daca nu, sorry nu te mai iubeste))