Poate si te simpatizeaza dar nicigind ca te iubeste!
Daca te-ar fi iubit nu si-ar bate joc chiar in halul asta...mai spune-i si tu ceva sa nu isi bata joc de tine, etc...nu te lasa umilit
Salut))vreai sa stii adevarul? incearc-o!,calca putin dorul de ea in picioare,nu-i scrie nimic,nu o suna,nu vb cu ea deloc,fii indiferent total,poate daca poti sa prietenesti pe scurt timp cu alta fata si sa-i arati ca ea nu e ultima,daca vei face asta, reactie din partea ei va fi numaidecit... daca nu, sorry nu te mai iubeste))
Nu stiu poate mai simte ceva pentru tine...si poate tine si la baiatuu ala totusii atii fost cv timp impreuna, tine la tine e logic dar cred ca poate intre voi poate fii ceva acum probabil ca regreta k v-ati despartit de asta se comporta asa... poate ca vrea sa fie din nou cu tine
...Nu cred ca isi bate joc.doar ca probabil va lipseste acea scanteie adica nu stiu in fiecare relatie e acea scanteie.ce voua va lipsete(va lipstit)probabil k ar fi trebuie sa va vedeti mult my des si probabil ar fi trebuie sai fi sp TE IUBESC in fata. si sa aveti my multe discutii din punct de vedere al relatiei. nu k uite ce a facut ala. mamaaa aia nu stiu cea facut etc. unul din voi doi este genu care iubeste foarte mult dar nu prea arata asta... daca nu va este scris sa fiti impreuna.my bine las`o balta.k dupa vei suferi mult my mult.Asta e daca nu e ea fata care tie destinanta. nu te panik.k ca ea vor fii multe p lumea astaintr-adevar prima iubire nu se uita usor.dar fruntea sus! Ca cea care este pentru tine o data si`o data va ''iesi la iveala''. Succes!
Mersi pentru raspuns.
dar inchit subiectu asta pentru ca mi-am dat seama k nu are rost si incerc sa trec peste
emiliancftepup întreabă: