Este prea devreme pentru concluzii corecte iar tu stii foarte bine ca testul de sarcina se face dupa 21 de zile de la data distractiei. In cazul in care te afli si tu, adica ai o activitate sexuala frecventa, asa cum este si normal, se face adesea acest test, de preferabil o data pe luna.
Am inteles ca ai facut sex cu sotul tau in ziua ovulatiei, atunci de ce te panichezi daca esti sau nu gravida. Asteapta sa treaca cel putin 3 saptamani de la ultimul act sexual si fa un test de saecina ca sa te convingi daca doamne, doamne iti aduce un bebelus.
Nu ma panichez.doar ard de nerabdare sa stiu daca sunt insarcinata sau nu.si de aceea am cerut rapunsurile unor femei cu experienta in acest domeniu
am facut 2 teste diferite si au aratat negativ.da, e prea devreme pentru ca un test sa iti arate raspunsul corect insa rabdarea nu prea isi joaca rolul
Pai vreau sa mai astept o saptamana si sa fac din nou un test
Daca esti mai tinerica, toate simptomele pe care le descrii nu au cine stie ce relevanta.
De unde stiii cand ai avut ovulatia, ai verificat cu termometrul? Sau doar presupui? Daca ciclul it vine mai devreme uneori, atunci evident ai si ovulatia mai devreme. Oricum, din ce povestesti inteleg ca lucrati cu spor la un copil
Ai rabdare pana cand testul de sarcina devine relevant. Si daca s-a intamplat, sa fie intr-un ceas bun!