Greu de precizat daca nu chiar imposibil de a formula un raspuns exact, precis si/sau 100% corect, fara sa fii vazuta/consultata in mod direct. Insa intr-un astfel de caz se poate afirma fara teama de a gresi ca probabilitatea de a exista o sarcina este extrem de mica din moment ce exista acele dureri de natura menstruala. Niciodata nu poate exista o sarcina si concomitent organismul sa pregateasca producerea menstruatiei, fiindca cele 2 stari se exclud una pe alta. Probabil ca in organismul tau se produc niste dereglari hormonale care perturba ciclul menstrual. In mod normal inceperea menstruatiei ar trebui sa se produca foarte repede. Multa sanatate!
Nu, nu am mama sunt orfana..Nu toti au norocul tau.
Dar multumesc totusi de raspuns o zi frumoasa.
Transmite-i tu aceasta intrebare stimabilului domn darrio2007 fiindca eu nu pot deoarece ma ignora : Cam la cat in %, apreciezi ca este procentajul real al mamelor din aceasta tara, care au macar o idee vaga, sau partial corecta privind procesul de procreere si sunt capabile sa explice macar asa in mare si nu in detaliu o astfel de problema? Chiar sunt curios de raspunsul oferit.
Lasa ..Nu trebuie sa ne coborâm la nivelul lui. Pur si simplu a fost rau pentru ca asa este si asa va fi ..Sa fie sanatos!
Imi pare rau pentru tine. Nici a mea nu mai traieste de 17 ani.
Sper ca raspunsul tau sa-i fie o lectie de viata. Felicitari.