Procedezi corect
Suc, pizza e un inceput binisor, dar sa nu uiti ca fetele mai trebuiesc surprinse ceva... Sa nu ai frica, sa spui ceea ce gandesti!
Fii barbat... chiar daca ai doar 12
Trebuie prin vorbele tale sa-i dovedesti ca intr-adevar iti place de ea. Daca te refuza... sa nu suferi se mai intimpla Dar asta e! De la o varsta asa de frageda vei mai avea tone de fete
Mult noroc!
Sincer, chiar ma gandeam sa o invit sa mergem undeva, la o pizza, la un suc :-ss Crezi ca procedez corect? Multumesc.
Bai si eu credeam pana acum 3 zile ca n-o sa mai dau de vreo fata si o sa raman singur dar acum aam dat de un grup de fet si vorbesc cu ele de 2 zile merg cu ele in pauze vorbim etc bafta
Procedezi corect
Suc, pizza e un inceput binisor, dar sa nu uiti ca fetele mai trebuiesc surprinse ceva... Sa nu ai frica, sa spui ceea ce gandesti!
Pai invit-o la un suc vorbeste cu ea vreo ora faci si tu nite glume etc si spre sfarsit ii spui asa uite ne cunoastem d emult timp si mie sincer imi cam place de tine. Si o intrebi daca si ei ii place de tine.
Pe mine nu m-a interesat niciodata daca aflu ca ii place cuiva de mine nu i-am facut nimic
Atunci de ce te bagi la intrebarea mea? Penal
Buna Stefan! Dupa parerea mea esti cam micut pentru o relatie... insa poti incerca sa-i spui ca o placi fara sa-ti fie rusine. Invit-o undeva la un suc si vorbeste mai mult cu ea. O sa-si dea si ea seama ca o placi. Sa ai bafta!
Buna Bianca! Multi imi ziceau sa ii spun ca o plac pentru a nu o pierde... Dumneavoastra ce spuneti?
razzy23 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: