| Stefan1993 a întrebat:

Din nou eu... Stefan, 12 ani, ma intalnesc in fiecare zii cu o fata in parc ( are 13 ani, aproape 14 ) cu care rad, glumim, chestii din astea. Ea m-a intrebat pe cine plac, i-am zis ca nu stiu, m-a tot intrebat, pana i-am zis la "misto" ca de o fata de la ea din clasa... Ea ( cea de care imi place ) a zis ca ii plac baietii blonzi, cu ochi albastrii ( cum sunt eu ), am intrebat-o daca e cu cineva, a zis ca nu e, mie mi-e teama, daca nu ma place si ma fac de ras spunandu-i ca o plac?
Puteti sa imi spuneti ce as putea sa ii spun, ca sa ii arat ca o plac, intr-un mod "elegant" sa zic asa...
Dau funda puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| VADIq a răspuns:

Procedezi corect big grin
Suc, pizza e un inceput binisor, dar sa nu uiti ca fetele mai trebuiesc surprinse ceva... Sa nu ai frica, sa spui ceea ce gandesti!

9 răspunsuri:
| VADIq a răspuns:

Fii barbat... big grin chiar daca ai doar 12
Trebuie prin vorbele tale sa-i dovedesti ca intr-adevar iti place de ea. Daca te refuza... sa nu suferi se mai intimpla sad Dar asta e! De la o varsta asa de frageda vei mai avea tone de fete big grin Mult noroc!

| Stefan1993 explică (pentru VADIq):

Sincer, chiar ma gandeam sa o invit sa mergem undeva, la o pizza, la un suc :-ss Crezi ca procedez corect? Multumesc.

| anonimul0826 a răspuns (pentru Stefan1993):

Bai si eu credeam pana acum 3 zile ca n-o sa mai dau de vreo fata si o sa raman singur dar acum aam dat de un grup de fet si vorbesc cu ele de 2 zile merg cu ele in pauze vorbim etc bafta

| VADIq a răspuns (pentru Stefan1993):

Procedezi corect big grin
Suc, pizza e un inceput binisor, dar sa nu uiti ca fetele mai trebuiesc surprinse ceva... Sa nu ai frica, sa spui ceea ce gandesti!

| anonimul0826 a răspuns:

Pai invit-o la un suc vorbeste cu ea vreo ora faci si tu nite glume etc si spre sfarsit ii spui asa uite ne cunoastem d emult timp si mie sincer imi cam place de tine. Si o intrebi daca si ei ii place de tine.

| Andrew23 a răspuns:

Iao direct.laughing:*.BEA PUTIN sa prinzi tupeulaughing

| Blestemus a răspuns:

Pe mine nu m-a interesat niciodata daca aflu ca ii place cuiva de mine nu i-am facut nimic

| Stefan1993 explică (pentru Blestemus):

Atunci de ce te bagi la intrebarea mea? rolling on the floor Penal

| biancaflory a răspuns:

Buna Stefan! Dupa parerea mea esti cam micut pentru o relatie... insa poti incerca sa-i spui ca o placi fara sa-ti fie rusine. Invit-o undeva la un suc si vorbeste mai mult cu ea. O sa-si dea si ea seama ca o placi. Sa ai bafta!

| Stefan1993 explică (pentru biancaflory):

Buna Bianca! Multi imi ziceau sa ii spun ca o plac pentru a nu o pierde... Dumneavoastra ce spuneti?