Procedezi corect
Suc, pizza e un inceput binisor, dar sa nu uiti ca fetele mai trebuiesc surprinse ceva... Sa nu ai frica, sa spui ceea ce gandesti!
Pai invit-o la un suc vorbeste cu ea vreo ora faci si tu nite glume etc si spre sfarsit ii spui asa uite ne cunoastem d emult timp si mie sincer imi cam place de tine. Si o intrebi daca si ei ii place de tine.
Pe mine nu m-a interesat niciodata daca aflu ca ii place cuiva de mine nu i-am facut nimic
Fii barbat... chiar daca ai doar 12
Trebuie prin vorbele tale sa-i dovedesti ca intr-adevar iti place de ea. Daca te refuza... sa nu suferi se mai intimpla Dar asta e! De la o varsta asa de frageda vei mai avea tone de fete
Mult noroc!
Sincer, chiar ma gandeam sa o invit sa mergem undeva, la o pizza, la un suc :-ss Crezi ca procedez corect? Multumesc.
Bai si eu credeam pana acum 3 zile ca n-o sa mai dau de vreo fata si o sa raman singur dar acum aam dat de un grup de fet si vorbesc cu ele de 2 zile merg cu ele in pauze vorbim etc bafta
Buna Stefan! Dupa parerea mea esti cam micut pentru o relatie... insa poti incerca sa-i spui ca o placi fara sa-ti fie rusine. Invit-o undeva la un suc si vorbeste mai mult cu ea. O sa-si dea si ea seama ca o placi. Sa ai bafta!
Buna Bianca! Multi imi ziceau sa ii spun ca o plac pentru a nu o pierde... Dumneavoastra ce spuneti?
razzy23 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: