anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna Tpu...Doar eu ma excit foarte mult cand imi imaginez ca fac petting cu cineva? Cu cat imi imaginez mai mult timp asta pofta de a face petting dispare...

Plus ca poate e ciudat dar niciodata nu mi-am dorit sa fac sex ci doar petting...
E normal?
Si da...am 16 ani si sunt fata...

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Fiecare cu fanteziile lui.
Și da, e ceva normal. Chiar dacă ai fi tu singura care o face, pentru că în materie de sex suntem extrem de diferiți unii față de alții.
Oricum, sex sau peting, e vorba despre a primi și oferi plăcere. Important e să ai cu cine.
Baftă!

| Violleta2022 a răspuns:

Ai doar 16 ani, este normal sa ai vise!

| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca organismul tau este inzestrat genetic cu un libidou (foarte)scazut sau unul aproape inexistent. Doar asa se explica lipsa dorintei sexuale chiar daca deocamdata ai doar 16 ani. Incearca sa-ti faci un prieten adevarat sau un iubit cu care sa doresti in mod real nu doar in vis sau imaginar, sa practicati pettingul.....pe viu. big grin Sanatate!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Da, dorinta, pofta, lipsa cunoasterii concrete, dar alimentate de tot ceea ce ai vazut in filme si ai citit, se aliaza si se intrepatrund in mintea ta, si solo fiind probabil, te excita.
Lipsa informatiilor exacte si a unor experiente placute si gratificante, te fac sa te temi de actul sexual, pe langa ca esti mica inca.
Cand va aparea un baiat fain, pecare il vei voi, posibil sa incepeti - chiar foarte recomandat! - Pettingul, si atunci, cu timpul, ai sa poti reevalua tot ce stii si simti, si oferi si se intoarce ca feedback, si mai tarziu, ai sa vrei sa il si simti in tine, fierbinte, vibrand si dezmierdandu-ti fiecare centimetru din vagin.
Pana atunci insa, te poti juca si dezmierda singura, cu clitorisul si sanii, ca sa stii cum e cu placerea si orgasmul.
Sa te speli intotdeauna foarte bine pe manute inainte!

| mihai69 a răspuns (pentru PsihoSex):

„Sa te speli intotdeauna foarte bine pe manute inainte!"
Și după, nu?winking

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Mihaita69, daca ai gustat piersicuta, trebuie sa stii ca daca e sanatoasa si curata, e delicioasa!
Deci, dupa, se poate si linge pe degetele, ca doar trebuie si ea sa stie ce gust are si cu ce poate tenta un privilegiat!
Daca fumeaza, are un gust mai amarui, mai nasoliu, din pacate.
Daca insa e mai mult pe legume fructe, e perfect!
( I wonder, frau contabila G, oare cand se spala?! Inainte sau dupa ce se "cultiva sexual din carti numai deea citite?!)