Din moment ce-ti pui intrebarea asta, inseamna ca te intereseaza si chiar vrei o solutie. Gandeste-te putin daca ai fi tu in locul lui, intr-o tara straina, fara prieteni, locuri noi, oameni noi...cum ti-ar fi? Ia-ti inima in dinti, daca intr-adevar il placi si invita-l la un suc, iar baiatul din moment ce se blocheaza in fata ta, e clar mesajul ca te place. Stii vorba aia :"In dragoste si-n razboi nu exista reguli!",
Daca nu vrei sa faci tu primul pas, noi ce sa-ti mai spunem? Baiatul iti da de inteles ca te place, se uita lung la tine, te saluta...dar daca tu abia il bagi in seama de ce sa mai incerce? Plus ca el e intr-o tara straina si cred ca nu stie prea bine romana, deci e pe "teritoriul" tau si deci tu ar trebui sa faci primul pas.Dar daca nu vrei... du-te in continuare pe bancuta ca sa va uitati unul la altul.
Pot sa zic ca i-ai intrat la suflet...te place[felicitari pentru rezultatele la examen]
La gramatica de o sti vai de profesorul ala care ti-a corectat lucrarea la lb.romana.
Uau! un chinezoi? ce frumos poate te duce intr-o vacanta (ce n as da eu-iubesc China) fii serioasa impreteniti-va ce Dumnezeu! Eu cred ca se simte singur, iar tu il poti ajuta