| Pufuleteeee a întrebat:

e ceva mai delicat. deci cer seriozitatehappy. Deci. cand aveam vreo 10 ani m-am intalnit cu baiatul care a fost primul meu iubit. ne cunoastem de cand ne-am nascut. Si a inceput sa se dea la mine. si tot asa. pe la 11 ani ne-am combinat si am stat 2 ani. dupa aceea eu ma cam plictisisem de el si il tot paraseam iar el suferea foarte mult. acum eu am 16 ani si el 17. si nu stiu cum sa fac. adica siu sigur ca mi-e dor de el. si. il iubesc enorm. si nu stiu daca si el mai simte cv pentru mine sau nu. dar as vrea sa ne impacam. sa ma iubeasca iar. dar cred ca ii e frica sa se impace. si nu stiu cum sa fac. sa-i recastig increderea. aveti cv idei? dau funda puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el. Spune-i si lui tot ce ne-ai spus si noua. Daca tine la tine iti va acorda o noua sansa.

7 răspunsuri:
| matza99 a răspuns:

Ar trebui sa-i spui ce simti pentru el cu adevarat

| love10andra a răspuns:

Simplu! Poti sa-i spui ca il iubesti si ca ai vrea sa fiti din nou impreuna! Poti sa-i cumperi cadouri! Ceva semnificativ, nu cadouri scumpe de nu stiu cate milioane! Sper ca ti-ai fost de ajutorbig grin! Fundahappy?

| Pufuleteeee explică (pentru matza99):

Crezi ca nu stie? cica si-a pus in gand sa ma uite. pentru ca atunci cand ma iubea.am fost cu "dusmanul" lui. si eu.crying((

| Biia_4195 a răspuns:

Depinde. Depinde daca acum ati rapas prieteni, daca sunteti apropiati. Daca exista comunicare intre voi. Daca da, ii poti spune ca la 13 ani ai luat totul in gluma, ca erati doar niste copii. Dar acum te-ai maturizat, stii sa iubesti. si da-i de inteles cat de MULT iti doresti sa-ti mai dea macar o sansa, sa vada ca o sa fie mult mai bine. Si bine`nteles, ar fi foarte frumos sa-ti ceri scuze insistente pentru ce s-a intamplat in urma cu 3 ani.

| ChivuDanut a răspuns:

Intreba-l daca are prietena. Si normal ca va zice nu. Apoi tu ii zici "Adica stai ca mai ai pe mine". Eu zic ca merge faza. E subtila si in acelasi timp obtii ceea ce vrei. Sper ca te-am ajutat.

| alle94 a răspuns:

Dupa cum spui ca il paraseai, iar te impacai...E posibil ca el sa aiba retineri in a se impaca cu tine. Vorbeste cu el afla ce sentimente are pentru tine.Si daca esti sigura ca asta vrei.Impacate cu el.

Povesteste ce se intampla dupabig grin.

| NECHY a răspuns:

Trbuia sa stii ca odata se va intoarce roata, du-te la el spune-i ce simti pentru ca oricum nu ai nimic de pierdut in astabig grin