| aksha a întrebat:

E gresit daca accept sa am o relatie de o noapte cu un baiat?

Răspuns Câştigător
| atige a răspuns:

Daca ai conceptul acesta,inseamna ca vezi raportul sexual ca pe ceva sfant. Nu e mereu asa. Sunt mii si mii de persoane care au avut o relatie de'o noapte si au ramas amici, sau au ramas impreuna, ori pur si simplu ca sa experimenteze lucruri noi.

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E pentru ca asa ceva numai curvele fac si o fata cuminte asteapta cateva luni (fiind intr-o relatie stabila cu acel baiat) daca se inteleg bine ajung la pat dar daca o inseala atunci il lasa si ii demonstreaza ca e un fraier care nu o merita iar lui ii pare rau sau isi vede de prostiile lui in continuare.

| atige a răspuns (pentru mgtow):

De cand sexul tine de timp?

| anutsa_7929 a răspuns:

Nu cred ca este normal sa ai o relatie deo noapte iar apoi sa te comporti de parca nu va cunoasteti

| AlexanderAdrian a răspuns:

Suntem fiinte sexuale. A face sex nu e niciodata ceva gresit daca iti doresti experienta respectiva. Conditiile sunt insa importante - sa o faci din placere si sa va protejati.
Din relatiile de o noapte se nasc si relatii de o viata, nu se stie niciodata ce se poate lega intre voi.
Mai pe scurt, daca iti place de el, de ce nu?

| Analytical a răspuns (pentru atige):

Nu e normal sa ne imperechem ca niste animale. de fapt, unii au instincte mai mult decat sentimente, dar nu e discutabil asta acum. si da, mai bine astept 10 ani, decat sa trec prin 100 de paturi! din care ma aleg doar cu frustrare! de ce ala? de ce asa? de ce nu am putut astepta?!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Categoric este o greseala.Personal nu sint de acord cu aventura.Dar este corpul si prestanta ta in joc.Numai bine.

| atige a răspuns (pentru Analytical):

De ce te alegi cu frustrare? Sexul este o atractie fizica intre doua persoane care se plac. Cred ca te alegi cu frustrare si cu intrebarile care le'ai scris, atunci cand o faci cu cineva care doar te foloseste. Parerea mea!

| Adina77 a răspuns:

Daca tu vrei,si daca va protejati,si daca esti absolut sigura ca vrei sa faci asta,si daca el nu va umple gura targului cu marturisiri dupa,si daca ai facut o lista cu plusuri si minusuri, si la lista ti-a iesit bine, fa-o!
Si apoi consider-o experiment si incearca sa nu repeti.
Ideal ar fi sa ai o relatie stabila.

| gogonica a răspuns:

Mie mi se pare ceva normal happy si eu am avut asa ceva da am ajuns sa ma indragostesc de aceea persoanatongue deci la inceput era gen "Friends with benefits" :* dar oricum e ceva normal happydaca te atrage aceea perosana de ce nu?smug poate ca aceea ocazie nu o sa mai ai deci profita de ocaziehappy da ce puii mei odata trecem prin viata :*

| DeeaMarry a răspuns:

Normal ca e gresit!

| MrChamp a răspuns:

Gresit? Pentru cine sa fie gresit? Pentru tine? Pentru el?
Poate cineva sa-ti spuna ce e gresit in viata?
Noi iti putem da sfaturi doar ca sa poti lua o decizie... Nimic in viata nu e gresit atata timp cat nu regreti si o faci cu convingerea ca a fost alegerea ta. Esti fata, voi sunteti agitate rau in privinta "aventurilor" si sincer daca stii ca-ti face placere, iti doresti si esti gata sa-ti asumi consecintele. FA-O! Succes big grin

| Betty18 a răspuns:

In lumea celor cu o anumita decenta asta se numeste curvasareala(spus pe romaneste) Daca asa vrei sa fii privita, nu e gresit happy

succes

| Analytical a răspuns (pentru atige):

La asta ma refeream si eu. happy

| atige a răspuns (pentru Betty18):

Informeaza'te ce inseamna "curvasareala" si dupa exprima'te din nou

| Betty18 a răspuns (pentru atige):

Asa se numeste cand te culci cu un tip care nici macar nu e iubitul tau... daca e unul de-o noapte vor fi mai multi.sau poate au fost inainte asta nu am de unde sa stiu...

In al doilea rand orice fata care se respecta nu accepta o noapte de sex doar pentru ca ii place de el...si nici nu au o relatie...

Fiecare cu parerea sa. Dar chiar cred ca ar trebui sa te informezi ce inseamna cuvantul sau expresia curvasareala. Serios.

| Betty18 a răspuns (pentru atige):

Da, ma rog...raman la parerea mea... apropo nu eu am dat fundita thinking laughing) asta ar fi insemnat ca sunt de acord cu tine si nu sunt happy

Asta e stric problema ta, daca esti sau nu de acord cu mine, dar foarte stric.