| Anonima934874 a întrebat:

Buna TPU, e prima mea intrebare aici si nu prea stiu cum sa incep. Deci am 17 si sunt impreuna cu un baiat, el are 20 de ani mama mea stie de el si ea e de acord cu el, nu are nimic impotriva dar tatăl meu nu e asa de înțelegător ca mama, el nu stie de relație imi e frică sa ii zic pentru ca el o sa-mi interzică sa mai fiu cu el si nu o sa ma mai lase sa ies afara dacă află, eu am mai avut o relație si cu baiatul cu care eram impreună nu a fost de acord cu el. Vreau sa imi ziceti daca e normal ce face sau nu. Mulțumesc mult

Răspuns Câştigător
| MarianWLF a răspuns:

Tatii vor fi mereu precauti cu privire la fetele lor, daca baiatul e ce trebuie si merita sa ti de el mai asteptati pana faci 18 ani, apoi spune-i, stiu ca e greu sa te ascunzi dar stii si tu ca nu va fi de acord.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca este normal sa asculti de parintii tai, ca doar ei sunt tutorii tai legali iar pana la 18 ani cand devi majora ai obligatia sa asculti de ei.
Evident ca nu vrei sa ne spui adevarul, de ce ar fi tatal tau impotriva unei relatii cu un asemenea baiat, dar asta este de inteles ca nu vrei sa pui aici adeavrul adevarat, de aceea te invit sa reflectezi la motivele tatalui tau.

| Violleta2022 a răspuns:

Apropo, stai cam prost cu memoria, ca asta nu-i prima intrebare pe forum, ci a doua, uite aici:

https://www.tpu.ro/......acere-imi/

| Anonima934874 explică (pentru Violleta2022):

Ai dreptate