| Annessa a întrebat:

ei bine, exista un baiat pe care il plac si el ma place pe mine, dar cand i-am dat semne ca il plac a inceput sa ma ignore. cu toate astea inca ma place. n-am mai vorbit de 2 luni jumatate si suntem vecini. de fapt am vorbit dar asta cam pe 8 auust si asta pentru ca l-a trimis mama lui. cand a venit atunci la mine si am vorbit avea un zambet de cuceritor si se dadea pe langa mine. inainte de sfarsitul anului scolar vorbeam destul de des si ne salutam dar de atunci nu ne mai vorbim si nici nu ne mai salutam pe strada. cu toate astea imi da indicii ca ma place. problema e ca mie la inceput nu mi-a placut deloc de el, si nici acum nu ma dau in vant dupa el,, vreau sa fim doar prieteni, dar vad ca nici asta nu putem fi. voi ce credeti? din ce cauza ma ignora? HELP

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Este o dovada de prostie din partea lui. Te place sau nu, el trebuie sa dea dovada macar de politete, pentru ca sunteti vecini. Trateaza-l asa cum merita.

8 răspunsuri:
| RUDOFL4X4 a răspuns:

Ca sa faci tu primul pas

| YourCupidon a răspuns:

Il placi sau nu?

| Annessa explică (pentru RUDOFL4X4):

Pe bune? ce logica mai au si baietii din ziua de azi! big grin

| Annessa explică (pentru YourCupidon):

Da il plac dar vreau mai mult sa fim prieteni si el ma ignora de parca nici nu ne cunoastem

| Annessa explică (pentru neutrino):

Am inteles. deci sa il ignor si eu?

| neutrino a răspuns (pentru Annessa):

Da, dar fara sa exagerezi. Nu uita ca o relatie cu un vecin nu este recomandata. Mai tarziu te va barfi!

| Annessa explică (pentru neutrino):

Oricum. sigur ma va barfi. am incercat si am reusit ca in ultimele zile sa il ignor si l-am vazut prin preajma. dar nu pricep de ce dupa ce s-a terminat scoala el nu ma mai saluta. incepusem sa zic ca ii arat eu lui dar pe zi ce trecea incepea sa imi placa tot mai mult de el. probabil asta era planul lui. deoarece atunci cand el era indragostit de mine si lasa asta sa se vada, eu n u il bagam in seama si am vazut ca incepea sa sufere. acum insa s-a intors roata!

| Annessa explică (pentru RUDOFL4X4):

Ce prostie!