| jessikz0r a întrebat:

Buna TPU, eram intr-o deceptie mare in dragoste cand a reaparut un tip in viata mea care acum ceva timp m-a lasat in pace din cauza ca eram intr-o relatie. Problema acum este ca ne-am iubit cam prea repede si a doua zi a fost cand, ca prima, dar de la a3a incolo a inceput s-o cam rareasca si sa zica ca iesim, apoi sa nu mai dea spre seara niciun semn.

Am mai avut odata aceeasi problema si stateam cu stres ca de ce nu scrie, ca poate am gresit bla bla, nu inteleg oricum de ce am facut aceeasi greseala a doua oara. Stiam ca daca bifeaza prea repede s-ar putea sa-si piarda rapid interesul.

Ce ati face voi in caz de gen, cred ca mai bine o intrebare pentru partea masculina, ce-i de facut sa-l mai starnesc un pic? Sa nu raspund? Sa raspund rar sau sa fiu si eu acolo ca sa nu bata vantul de tot?

Mai are rost sa-mi bat capul sau veni vidi vici si sa ies de pe TPU cu intrebari din astealaughing?

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

In primul rand nu trebuie sa iei totul personal. Deciziile au legatura de cele mai multe ori cu noi, nu cu persoanele din jur. De foarte putine ori se intampla sa nu mai vrea ceva pentru ca ai facut tu ceva gresit sau ceva de genul.
,, Stiam ca daca bifeaza prea repede, s-ar putea sa-si piarda rapid interesul.'' Daca stiai ca este atat de ratat si imatur, avand mintea unui pusti de 14 ani, nu ar mai trebuit sa te culci cu el.

Nu trebuie sa faci nimic. Accepti si treci mai departe. Nimeni nu e dator cu nimic, cu niciun mesaj. Este vorba de bun simt sa-ti dea un mesaj dar se pare ca este neinteresat. Nu iti pierde timpul si energia cu tactici de agatat sau asa mai departe.

Daca ar fi vrut, ar fi facut multe. Simplu. Cand se comporta asa, nu i gasi scuze sau asa mai departe, nu vrea si atat.

20 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăla a avut cu tine comportamentul normal cu o femeie care arată ca în poza din profilul tău și pe care a cunoscut-o într-un club.

| jessikz0r explică (pentru anonim_4396):

Man tu-mi raspunzi totimpul primul la toate postarile, potoleste-ti spiritul gras frustrat si cu bube pe fata care n-o sa aiba in viata lui o femeie ca asta din poza mea de profil.

Si nu, nu ne-am cunoscut in club, vorbim de aproape un an dar nu a incercat nimic ca aveam iubit. Tu chiar nu cunosti niciun detaliu, dar pe baza pozei mele de profil ti-ai facut un scenariu in cap total eronat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru jessikz0r):

Ești sigură că sunt cum ai spus?

| LordCristobal a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai dar la tinerete nu trebuie sa iti faci griji in privinta unei relatii serioase.
La tinerete, multi băieți si multe fete cauta relatii pasagere ca sa experimenteze cat mai mult si sa aiba o viata sexuala diversa.
Asa e baiatul tau din topic.
In sinea lui tine la tine dar nu te vrea pentru o relatie serioasa.Si nici tu nu iti mai bate capul ca te stresezi degeaba si nu poti sa atragi pe cineva cu forta.

| OldSoul a răspuns:

Ar trebui sa incerci sa-l mai cauti si tu.
Cumva, in unele cazuri, aveti impresia ca mereu baiatul trebuie sa vina cu initiativa... Ei bine, cumva e gresit, mai trebuie sa veniti si voi la randul vostru, cu o propunere, cu un mesaj. Sa ne dati si noua de inteles ca "sunteti interesate" laughing Sa ne dam si noi seama cum sta situatia.

Răspuns utilizator avertizat
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sa iti fie rusine, tu intr-o relatie si flirtezi cu altul si acum plangi ca nu iti scrie. Baiatul e bad boyz si stie sa te joace pe degete, isi traieste viata la maxim cum este si normal. El NU vrea relatie cu tine. E momentul sa treci peste si sa iti cauti pe altul, tineretea trece si trebuie profitat sa strabatem cat mai multe cearsafuri

Daca ai asa repulsie fata de femeile ca noi, da. nu-mi lasi alternative big grin

| jessikz0r explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Pai tocmai, ca atunci cand eram in rel nu s-a intamplat mare lucru big grin

anonim_4396

Ai dreptate ce ai spus

anonim_4396

Sigur e asa cum spui.

Atunci daca nu esti gras bubos ai avut bani putini in viata, inca ai, si mori cand vezi femei ca noi big grin ca stii ca nu ti-ai permite sa le abordezi. Daca aveai de toate in viata, frumusete bani etc, nu mai dadeai cu frustrare in femei ce arata bine. Nu neg ca sunt unele penale, dar tu le judeci si le bagi toate in aceiasi oala. Si eu daca vad o penala trec pe langa fara sa incep sa dau cu suturi... pentru ca mie nu-mi lipseste nimic ca s-o iau la injuraturi ca tine. Dar lasa ca lumea are nevoie de frustrati saraci uscati ca tine, altfel cum am stii ca suntem mai sus?

anonim_4396

Sigur sunt foarte sărac și amărât.

anonim_4396

Te blochez să dispari din peisaj

| Emma30555 a răspuns:

Sunt mulți frustrați pe aici, care te judeca doar ca arăți bine. Nu am înțeles niciodată de ce unii sunt misogini dar și ar dori sa cucerească o fata sexy. Cat despre tipul din postare, poți sa i răspunzi dar sa i dai senzația ca nu te mai impresionează asa ușor. Îl testezi și tu, unor bărbați le place sa fie vânători dar nici nu merita sa ți bați capul, dacă el este un imatur destul de limitat cu tot felul de prejudecăți.

| RAY a răspuns (pentru Emma30555):

Tipul a vrut sex, au făcut sex și acum e tot în căutare noi trofee

| Emma30555 a răspuns (pentru RAY):

Da, asa este dar chiar și acești bărbați se pot atașa la un moment dat, probabil când se vor maturiza iși vor dori și o relație

| RAY a răspuns (pentru Emma30555):

Astia atrag sexul opus si astfel ca nu cauta ceva pe termen lung, barbati care nu atrag cauta o femeie pe termen lung pentru ca cu greu gasesc una

| jessikz0r explică (pentru Emma30555):

Am rezolvat intre timp problema. I-am scris cu tupeu ca nu-i frumoasa abordarea si de atunci m-a invitat, ma suna, ma cauta, doar mi-a zis ca a incercat o mica raceala ca "el nu e papagal" sa-mi starneasca interesul unpic, dar ca ma place mult. Acum traim si vedem ce iasa.
Ce-i drept ca m-a starnit abordarea de am luat-o la intrebari pe TPU laughing zi faina!