| anonima100947 a întrebat:

Bună TPU. Este normal să ai dureri când faci chestia aia cu un alt băiat? Eu stiam că doar prima dată e normal.

10 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu. Nu e normal sa ai dureri în timpul actului. Du-te la ginecolog

| darrio2007 a răspuns:

Cu un alt baiat decat iubitul? Sau cum?

| Invictusman2025 a răspuns:

Poți avea și a doua și a treia oară, nu e o regulă că doar prima oara sa te doară. Daca penisul lui e prea mare pentru vaginul tau e o alta cauza, și nu trebuie sa fie brutal, trebuie să faceți preludiu mai întâi.

| Ionut2025Tz a răspuns:

Multe necunoscute. Prima data ai folosit prezervativ? Ai vreun BTS? Care e prioada dintre contacte? Erai lubrefiata jos?

| darius2777 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Poate fi și din cauza lubrifierii sau a excitări nu?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru darius2777):

Da. Daca nu e destul de lubrifiata. Trebe sa folosești luvrifiant. Dacă și atunci doare atunci ceva nu e ok

| anonima100947 explică (pentru Invictusman2025):

Mda, nu știu dacă e din cauza mărimii penisului, nu am măsurat cu rigla sau șubleru big grin

| anonima100947 explică (pentru darrio2007):

Nu am iubit, adică nu mai am

| anonima100947 explică (pentru Ionut2025Tz):

Nu sunt bolnavă, si nu am făcut sex des

| Invictusman2025 a răspuns (pentru anonima100947):

Nu e greu sa îți dai seama vizual, nu trebuie sa o masori. De abia după a patra sau a 5-a oară scapi de dureri și simți doar plăcere, dar daca o are prea big pentru vaginul tau și te fu.e brutal, agresiv tot o sa te doară, trebuie sa fie mai soft sexul daca tu ai păsărică mică și trebuie preludiu. sa îți facă cunilingus o sa te exciti mult și o să te lubrifiezi și nu o să te mai doara. Întâi treceți la preludiu sa te exciti și ulterior faceți bumti bumti. Îți doresc succes.