Poți avea și a doua și a treia oară, nu e o regulă că doar prima oara sa te doară. Daca penisul lui e prea mare pentru vaginul tau e o alta cauza, și nu trebuie sa fie brutal, trebuie să faceți preludiu mai întâi.
Multe necunoscute. Prima data ai folosit prezervativ? Ai vreun BTS? Care e prioada dintre contacte? Erai lubrefiata jos?
Poate fi și din cauza lubrifierii sau a excitări nu?
Da. Daca nu e destul de lubrifiata. Trebe sa folosești luvrifiant. Dacă și atunci doare atunci ceva nu e ok
Mda, nu știu dacă e din cauza mărimii penisului, nu am măsurat cu rigla sau șubleru
Nu e greu sa îți dai seama vizual, nu trebuie sa o masori. De abia după a patra sau a 5-a oară scapi de dureri și simți doar plăcere, dar daca o are prea big pentru vaginul tau și te fu.e brutal, agresiv tot o sa te doară, trebuie sa fie mai soft sexul daca tu ai păsărică mică și trebuie preludiu. sa îți facă cunilingus o sa te exciti mult și o să te lubrifiezi și nu o să te mai doara. Întâi treceți la preludiu sa te exciti și ulterior faceți bumti bumti. Îți doresc succes.
Presupun ca ești adolescenta, n-ai început de mult, ai avut un iubit cu care ai început dar v-ati despărțit.Si acum vrei sa știi dacă te va durea când îți faci un nou iubit? Dar chiar trebuie sa zbori asa din floare-n floare? Înțeleg ca odată ce ai început ești curioasa și dornica sa repeți.Ca sa-ti răspund la întrebare, dacă n-ai facut-o de prea multe ori, te va durea dar nu va fi ca prima oara.Important este sa aveți lubrifiant și prezervativ.Si sa te ia încet, trebuie comunicare.
Asa este, am făcut o dată, anul trecut, și acum nu am prieten, e cam un an
Mulțumesc pentru răspuns
Depinde ce face cu tine.
Daca face dragoste, nu doare.
Daca simti orice discomfort, ii spui.
Daca discomfortul persista, cel mai bine este sa mergi la medicul Ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.