La fel de normal pe cat e sa nasti la 13 ani!
Copiii se grabesc sa creasca, au senzatia ca jucandu-se de-a oamenii mari au de castigat, fara sa realizeze ca-si arunca anii copilariei si toata dulcea ei inocenta!
Se vor trezi batrani si obositi la 18 ani si se vor intreba de ce farmecul si interesul vietii a disparut pentru ei!
Astea-s jucarii Copii de 11-12 ani sa-si vada de papusile lor si de cartile de colorat cu barbie sau spider-man...Ei vor sa para maturi, dar nu-si dau seama ca, de fapt, se fac mai rau de ras...
Nu e asa normal, dar acum ce poti face? Doar asa-i copilu...simte nevoia de a experimenta si de a face lucruri interzise pentru varsta lui.
Nu este normal. Acum toţi copiii vor să îşi depăşească copilăria încercând să pară maturi, dar vor realiza în viitor cât o să le fie dor de nişte clipe pe care nu o să le mai poţi face niciodată. Mai bine aşteaptă, o să ai timp de asta toată viaţa.
Si aproape toti colegii mei au avut primul sarut la 9-10 ani, numai eu si-o fata nu.
Nu este normal sarut frantuzesc eu am 14 ani inca nu mam sarutat frantuzeste Mai asteapta sa cresti
Depinde
Am vazut parinti care isi saruta copii pe buze (Eu unu nu sunt de acord cu asta)
Ce sa zic e normal sunt copii
Ce poate sa faca, fi cu ochi pe el/ea