Nu e asa normal, dar acum ce poti face? Doar asa-i copilu...simte nevoia de a experimenta si de a face lucruri interzise pentru varsta lui.
La fel de normal pe cat e sa nasti la 13 ani!
Copiii se grabesc sa creasca, au senzatia ca jucandu-se de-a oamenii mari au de castigat, fara sa realizeze ca-si arunca anii copilariei si toata dulcea ei inocenta!
Se vor trezi batrani si obositi la 18 ani si se vor intreba de ce farmecul si interesul vietii a disparut pentru ei!
Nu este normal. Acum toţi copiii vor să îşi depăşească copilăria încercând să pară maturi, dar vor realiza în viitor cât o să le fie dor de nişte clipe pe care nu o să le mai poţi face niciodată. Mai bine aşteaptă, o să ai timp de asta toată viaţa.
Depinde
Am vazut parinti care isi saruta copii pe buze (Eu unu nu sunt de acord cu asta)
Ce sa zic e normal sunt copii
Ce poate sa faca, fi cu ochi pe el/ea
Nu este normal sarut frantuzesc eu am 14 ani inca nu mam sarutat frantuzeste Mai asteapta sa cresti
Astea-s jucarii Copii de 11-12 ani sa-si vada de papusile lor si de cartile de colorat cu barbie sau spider-man...Ei vor sa para maturi, dar nu-si dau seama ca, de fapt, se fac mai rau de ras...
Si aproape toti colegii mei au avut primul sarut la 9-10 ani, numai eu si-o fata nu.