Te place fara discutie, insa deocamdata este nehotarat probabil din cauza timiditatii sau a imaturitatii. Daca iti place si tie de el ar fi foarte indicat sa-i dai si tu "o mana de ajutor" pentru a-i creste increderea in sine. Bafta!
Salut! Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Cu mine a vorbit tipul zilnic timp de 3 luni si apoi a disparut. vorbeste tot mai rar. Nu stiu ce sa zic...eu personal, desi imi placea de el, am ales sa nu ma bag in relatia lor si am inteles ca probabil s-a intamplat ceva. daca a decis sa vorbeasca mai rar cu mine. (Noi ne dezvoltasem o relatie de prietenie) dar poate baiatul tau e doar nehotarat si poate nu e atat de sigur pe relatia pe care o are. Sau..si.a dat seama ca a facut ceva gresit...
Daca o observat ca il placi, poate sa exploateze asta pentru a se distra, dar este posibil sa te placa si el si "sa-l fi luat valul", apoi sa-si fi dat seama ca nu vrea sa aiba probleme cu prietena lui. Cred ca comportamentul lui non-verbal ar trebui sa iti spuna mai multe. Tine-l sub observatie!
Si-a dat seama ca a gresit.Nu putea sa mai faca asta probabil pentru ca avea mustrari de constiinta.S-a intors inapoi.
Băiatu' mi-a zis că e la vrăjală cu ea. Nu prea mai simte nimic că după 10 luni de relaţie fata cu care era(e vorba de prima lui relaţie) i-a zis că 'Nu mai vreau să fim împreună, nu te mai plac.' De asemenea, el e cam complicat.
George0197 întreabă: