| oFataAnonimaa a întrebat:

Este un baiat de care imi place, suntem prieteni buni, dar are prietena. Acum doua zile, seara cand am iesit inainte sa intre in bloc m.a pupat si cand am intrebat de ce el zice "Nu stiu, e ciudat" si am inceput sa radem amandoi insa de cand s-a intamplat asta vorbeste mai rar cu mine si e distant. Ma place si nici el nu.si da seama sau isi bate joc de mine?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Te place fara discutie, insa deocamdata este nehotarat probabil din cauza timiditatii sau a imaturitatii. Daca iti place si tie de el ar fi foarte indicat sa-i dai si tu "o mana de ajutor" pentru a-i creste increderea in sine. Bafta!

| Malloryy a răspuns:

Salut! Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Cu mine a vorbit tipul zilnic timp de 3 luni si apoi a disparut. vorbeste tot mai rar. Nu stiu ce sa zic...eu personal, desi imi placea de el, am ales sa nu ma bag in relatia lor si am inteles ca probabil s-a intamplat ceva. daca a decis sa vorbeasca mai rar cu mine. (Noi ne dezvoltasem o relatie de prietenie) dar poate baiatul tau e doar nehotarat si poate nu e atat de sigur pe relatia pe care o are. Sau..si.a dat seama ca a facut ceva gresit...

| PsihologMariusIftimie a răspuns:

Daca o observat ca il placi, poate sa exploateze asta pentru a se distra, dar este posibil sa te placa si el si "sa-l fi luat valul", apoi sa-si fi dat seama ca nu vrea sa aiba probleme cu prietena lui. Cred ca comportamentul lui non-verbal ar trebui sa iti spuna mai multe. Tine-l sub observatie!

| Giulia97Anna a răspuns (pentru Malloryy):

Si-a dat seama ca a gresit.Nu putea sa mai faca asta probabil pentru ca avea mustrari de constiinta.S-a intors inapoi.

| oFataAnonimaa explică:

Băiatu' mi-a zis că e la vrăjală cu ea. Nu prea mai simte nimic că după 10 luni de relaţie fata cu care era(e vorba de prima lui relaţie) i-a zis că 'Nu mai vreau să fim împreună, nu te mai plac.' De asemenea, el e cam complicat.