Cea mai sigura cale de a afla adevarul este sa-l intrebi direct pe el...
Da nu stii cum sa-l intrebi direct, dai un biletel intr-o ora, intreaba-l pe mess, trimite-i un mail, un mesaj pe facebook...
Dar nu apela la prietene, nu le pune pe ele sa puna intrebarea ele in locul tau, doar nu vrei sa pari "fricoasa"...
Sper ca te-am ajutat, fundita?
Vorbeşte cu el! oneone! 111!
Altceva ce vrei să faci? Dacă e colegul tău de bancă ar trebui să vă înţelegi ceva mai bine.
Sayonara!
Mie cam frica sa il intreb pentru ca daca este timid sigur imi va spune NU... oricum mersi pentru ajutor
Chiestia e ca noi nu vb decat strictul necesar si imi cam evita privirea.nu stiu ce sa inteleg.
Probabil te place şi e doar ruşinos.Totuşi trebuie să încerci să-i vorbeşti, altfel nu rezolvi nimic.
Sayonara!
Ok deci calmeaza-te si intreaba-l pe mess sau intr-o zi la scoala.dar intai gandeste-te cum ar reeactiona adica ar putea sa le zica tuturor sau ati putea vb si sa uitatai de acest lucru daca nu te place...
Tocmai asta e ca nici nu stiu la ce reactie sa ma astept din partea lui.azi spre ex am vrut s stau cu o fata, Silvia la ora de engleza si pe el l-am rugat sa stea cu colega ei de banca.i-a spus ca nu ca sa se mute inapoi. dupa aia in urmatoarea pauza Silvia l-a intrebat dc nu a vrut sa stea cu colega ei si a spus ca ma place...dar nu stiu daca doar spune asa.la misto...la inceput cand am fost mutati impreuna am fost votati ''cuplul clasei''
beausingurlamasamea întreabă: