Nu ar fi trebuit să-i spui că ai greşit destinatarul, e ceva copilăresc.
Nu că ar conta foarte mult, fiindcă tipul s-a prins.
S-a prins şi totuşi a venit la tine, chiar dacă tu ai plecat. Nu vreau să-mi imaginez cât de confuz e sau cel puțin, a fost
Acum mi-am amintit de o poză ce o văzusem pe Facebook "o mică listă cu băieții băgați în Friendzone" şi evident, era o ditamai cartea.
În fine, revenind.
Dacă într-adevăr ai sentimente pentru el, nu ezita să i le comunici, pentru că în caz contrar, n-are nicio relevanță ce simți tu pentru el.
Şi nu o face virtual, sau cel puțin, nu atât de rapid şi de direct.
Data viitoare când îl zăreşti, te duci la el şi-l întrebi ce face, dacă ceea ce spui tu acolo e adevărat, înseamnă că şi el simte ceva iar ăsta e un bonus mare pentru tine.
Încet-încet, sunt ferm convinsă că se va ajunge să ieşiți sau să comunicați mai mult, iar într-un final veți ajunge să vă împărtăşiți sentimentele.
Şi. încetează să mai fi atât de timidă, n-aduce nimic bun. Pur şi simplu gândeşte-te că daca nu acționezi, vei regreta mai târziu.
Draga,e mai bine sa îi spui ce simti deoarece cand deja tu vei avea curaj sa îi spui el va fi cu alta nu e bine tu vei suferi chiar daca tu vei fi cu altul nu... spune-i va fi mai bine asa
Uită-te prin întrebările ei.
Când o să fii și tu atât de obsedată de mine? :X
Nu vrei sa recunosti, dar știu ca ți-am închis gura.
Dar ai deschis-o înapoi, voiai să termini.
Ok, gata
Apasa, îi dau și eu ignor după.
M-am plictisit să răspund la întrebarea ei.
S-avem ceva în comun.
Deci încă n-avem. Deci nu sunt obsedat.
Te pierzi în detalii, te-am învățat mai bine de-atât.
Tocmai te-ai pierdut tu, sunt prea dominantă.
Şi oricum, poți fi obsedat şi fără să avem ceva în comun
Da, tu ar trebui sa ii spui. El este unul dintre băieți asemeni mie care nu le pot spune fetelor ce simt.
El va fi nu bucuros ci în al nouălea cer dacă te vei duce la el și îi vei spune doar un simplu buna.
Ai încredere în tine și mărturiseste-i ca îl placi.