Daca el stie ca nu vrei inca ar trebui sa nu incerce...ia-ti necesarul:pasta, periuta, pijamale...eh,stii tu ce daca ai dormit la prietene. daca esti majora parintii tai ar trebui sa te lase sa calatoresti putin.a, da si un bat sa ai la tine, in caz ca e nevoie DD
Sa iei tu prezervative, ca sa nu zica el ca nu are! desi e preferabil sa va limitati la Petting!, iar el sa inteleaga, sa accepte si sa te respecte! Daca chiar devine cumva violent, si risti sa te violeze, loveste-l sau musca-l fara frica, si fugi, si suna la 112! Legea e de partea ta! Si sa NU bei, mai ales, acum e si in Romania "drogul violului", care, pus in paharu; l cu bautura, te inmoaie, nu mai stii de tine, si risti si sa fi "postita", iar a doau zi ti-e rau si greata, si nu-ti mai amintesti nimic! Ai grija, da?!
Te asteptam maine cu o intrebare gen,, Aseara am facut pentru prima data. ''
R: Strictul necesar-periuta de dinti, dedorant, fond de ten etc;
Nu, gresesti. o sa fie o intrebare de genu " de ce toti baietii sunt porci care vor doar sex", cand ea e desteapta care se duce inapoi in bratele celui care si-a batut joc de ea.
Nu am vrut sa o sperii m-am gandit si eu la asta.
Chill, pentru linistea voastra sufleteasca am fost la el, am vazut un film, am mancat pizza si-am dormit. Imbratisati ca doi idioti indragostiti. Voi mancati sex?
O sa te imbratiseze, o sa te pupe de 2 ori, iti da 2 palme peste sani si dupa aia o sa scapi de sub ratiune si o sa poata sa faca ce vrea din tine.
Simple.