anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am inceput sa vorbesc iar cu fostul meu prieten, care candva m-a ranit foarte mult. N-o sa intru in detalii in legatura cu asta. Ideea e ca o sa raman peste noapte la el, chiar daca nu e din acelasi oras. Problema e ca n-am mai ramas niciodata sa dorm la vreun baiat, si sunt foarte stresata din cauza asta. Poate imi puteti spune cam ce sa imi pun mai exact cu mine, si cum sa ma comport, etc. Meh, stiu, suna cam ciudat. laughing Viata sexuala nu mi-am inceput-o si nu am de gand sa o incep cu el, cel putin nu inca. Iar el stie asta, oarecum.
Btw, imi e frica si sa nu afle ai mei c-am plecat din oras... Ah, si da. Eu am 18 ani iar el 21. big grin

Răspuns Câştigător
| Rebeka88 a răspuns:

Daca el stie ca nu vrei inca ar trebui sa nu incerce...ia-ti necesarul:pasta, periuta, pijamale...eh,stii tu ce daca ai dormit la prietene. daca esti majora parintii tai ar trebui sa te lase sa calatoresti putin.a, da si un bat sa ai la tine, in caz ca e nevoie big grinDD

9 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

O sa fie on noapte lunga, iti garantez

| ywar a răspuns:

Nu o sa mai fi fecioara! Garantat.

| motherfuckerstyle a răspuns:

Te asteptam maine cu o intrebare gen,, Aseara am facut pentru prima data. ''

R: Strictul necesar-periuta de dinti, dedorant, fond de ten etc;

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai asa sa inteleg. El te-a ranit, acum va vorbiti din nou, si nu vrei sa incepi viata sexuala cu el "NU INCA".

laughing CIca toti baietii sunt curvari, da, dar si fetele sunt proaste, majoritatea.
iti bate joc de tine, si te intorci la el sa faceti sex, patetic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru motherfuckerstyle):

Nu, gresesti. o sa fie o intrebare de genu " de ce toti baietii sunt porci care vor doar sex", cand ea e desteapta care se duce inapoi in bratele celui care si-a batut joc de ea.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Sa iei tu prezervative, ca sa nu zica el ca nu are! desi e preferabil sa va limitati la Petting!, iar el sa inteleaga, sa accepte si sa te respecte! Daca chiar devine cumva violent, si risti sa te violeze, loveste-l sau musca-l fara frica, si fugi, si suna la 112! Legea e de partea ta! Si sa NU bei, mai ales, acum e si in Romania "drogul violului", care, pus in paharu; l cu bautura, te inmoaie, nu mai stii de tine, si risti si sa fi "postita", iar a doau zi ti-e rau si greata, si nu-ti mai amintesti nimic! Ai grija, da?!

| unknøwn a răspuns:

O sa te imbratiseze, o sa te pupe de 2 ori, iti da 2 palme peste sani si dupa aia o sa scapi de sub ratiune si o sa poata sa faca ce vrea din tine.
Simple.

| motherfuckerstyle a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am vrut sa o sperii laughing m-am gandit si eu la asta.

| CarlaDianaIoana a răspuns (pentru motherfuckerstyle):

Chill, pentru linistea voastra sufleteasca am fost la el, am vazut un film, am mancat pizza si-am dormit. Imbratisati ca doi idioti indragostiti. Voi mancati sex?