Mama ta ce zice?
Eu cred ca e mult prea devreme sa mergi acasa la prietenul tau. Ai totusi 15 ani. Nu e ok.
La film va puteti duce si la cinema!
Consulta-te cu parintii. Ei vor stii sa te sfatuiasca cel mai bine.
In plus, sunteti impreuna de mai putin de doua luni! Nici macar nu il cunosti indeajuns incat sa stii ce-i poate pielea. La un baiat acasa te duci doar atunci cand il cunosti de mult timp si esti sigura ca poti avea incredere in el.
Ai o varsta ok, zic eu.Cand pleci la el ia niste prezervative.
Sau ii spui in fata "Nu sunt pregatita sa fac s*x!" si gata.
Take care!
Te poti duce, dar daca nu te simti pregatita nu trebuie sa faci nimic, ii spui dinainte ca te duci dar sa nu aiba asteptari prea mari pentru ca deocamdata nu vrei sa treceti la pasul urmator. Daca baiatul te place sincer te va intelege. Bafta!
Buna.Spune-i ca esti de acord sa mergi la el doar daca alegi tu filmul...iar cand va spune da sa alegi filmul "teeth"(2007).
Tie pana la urma iti place baiatu? tii la el? raspunsu la aceste intrebari i-l zici lui... daca m-ai inteles! ...asta-i parerea unui baiat
Da - te-a invitat sa iti arate colectia lui de masinute. Da-o dracu de viata! Normal ca vrea sa treaca la treaba si sa iti arate cat de barbat e!
Cum ai observat si tu e foarte posibil sa treaca la actiune.
Iti trebuie tupeu! Du-te! Daca vrea sa-ti faca ceva ii spui nu! Nu esti pregatita, esti obosita, nu vrei etc! funda?
Nu are de ce să îţi fie frică, serios. Dacă e să o faceţi, PROTECŢIE. Nu accepta fără, dacă nu are proctecţie, problema lui. Dacă e să întindă coarda acceptă şi tu nu mori acum. Dacă ai încredere în el, fă-o până la urmă. Nu ai de ce să îţi fie frică.
Ce o să facă, o să te violeze?
Logic că asta e și ideea să vă uitați la un film apoi să profite de naivitatea ta... oricum ești un copil și ești naiv. Mai crești și pe la 18 ani să te duci la un băiat acasă nu la 15!
A, era să uit, dacă insită spune-i că ai o problemă acolo jos, că ai o infecție să vezi cum scapi de el
15 ani tie ti se pare ok? Atît are fata, aceea nu e vîrstă să si inceapă viața sexuală
Eram asa nervos, dar cand ti-am citit rapsunsul mi s-a mai inseninat ziua.
Te-as pupa pe frunte, dar n-am cum.
No comment. Bine zici!
Acuma sa nu ne inteleaga gresit lumea noi nu ne legam de persoana ci de morav
Dar din pacate asa se intampla in ziua de azi ( dar daca ma gandesc mai bine nici acu 100 -200 de ani nu era altfel )
De unde stiu? hmm hai sa ne gandim un pic
Mai mult ca sigur intentiile lui nu au nicio treaba cu uitatul la film...
Du-te la el cu o punga de floricele si daca are intentii "necurate" spune-i ca esti pe stop. Asta functioneaza mereu din cate am inteles.
Daca nu vrei asa, cu vreo ora inainte de a merge la el suna-l si spune-i ca iti este rau. Totusi du-te la el si spune-i ca vrei sa stai linistita, in pat undeva, la TV preferabil. SA NU UITI DE FLORICELE!
Sau daca nu vrei sa il minti spune-i ca inca nu esti pregatita si gata.
Nu ceda. Daca te duci nu fa asa ceva. Cu cat astepti mai mult, cu atat va fi mai bine. nu vrea el sa va uitati la film. Tu stii cel mai bine, dar eu nu as face nimic dupa o luna de relatie nici daca nu as mai fi virgina!